• american life language institute american life dil okulları american life dil kursu

    dekoruna, tabelasına aldanıp gidilmemesi gereken yerdir zira onlara göre "en iyisi, mükemmeli" onlardır ama en ucuz olan dil kursundan farkı olmayan eğitim sistemleri vardır. paranızla rezil olursunuz, parayla stres satın almış olursunuz. ilk 16 ders paranın tamamını olmasa da bir kısmını iade hakkı var derler ama istemek o parayı geri alabilmek bir dert uğraşmıyım devam edeyim demek ayrı bir derttir. genel mrk dedikleri yer (ümraniye) böyledir genel mrk böyleyse şubeler kim bilir nasıldır. başlamamak ya da daha uygun bir yere başlamak daha mantıklıdır. inanmayan deneyip görebilir.

    çok yakın bir arkadaşımın başına geldi bu.. onu çok üzdüler başkasını üzmesinler.

    web siteleri: www.americanlife.com.tr ve www.americanlife.org

    (bkz: kalitesiz oldugu halde kaliteli sanilan markalar)

    (bkz: american life)
  • gorevlisinin bile hi hellodan baska bir sey bilmedigi kurum
  • yegenimi kavacik subesine gonul rahatligiyla yazdirdigim, işini bilen güler yüzlü insanların olduğu eğlenceli ingilizce kursu.
  • samsun şubesini iyi bilmediğim dil kursudur.
  • kartal şubesini bilmiyorum fakat genel olarak eğitim kalitesi açısından pek bir şey beklememek lazım (bence bu tarz her dil kursu gereksiz tabi o ayrı konu). benim değinmek istediğim konu ise öğrenci işleri, muhasebe bölümü, müdürlerinin çakallıkları olsun tam bir rezalettir. herkes ayrı bir çakallık peşindedir nedense bu kurumda onuda anlamış değilim. çalışanlar (öğretmenleri kastetmiyorum) gayet laubali ve seviyesizdir`:üç şubesinde yaşadığım deneyimler sonucu bu kanıya vardım`. ilk izlenimde size bunu yansıtmamaya çalışırlar tabii ki. kayıt sırasında size 2. yabancı dil için %80 indirim yapacağız derler ama almanca sınıf açılması için 2.5 sene beklersiniz ara ara iletişime geçersiniz tabi sonra tekrar iletişime geçtiğinizde ise size bizim kurumumuzda almanca sadece özel ders olarak verilir derler gayet rahat bir şekilde.* kesinlikle bir 2. yabancı dil durumu yoktur yani anlayacağınız. kesinlikle tavsiye etmiyorum. gidersiniz gitmezsiniz orası size kalmış fakat paranızın karşılığını alacağınızı sanmam. ayrıca şöyle bir durum vardır bu kurumda; bir kur bittikten sonra yapılan sınavda istediğiniz gibi kopya çekebilir örnek metini evde yazıp getirebilirsiniz sonra orada sınav kağıdına geçirebilirsiniz kimsenin bir itirazı veya engellemesi olmaz. zaten ben bu durumu sorduğumda verdikleri cevap işe şu; kuru geçmek isteyen sınav sonucu ne olursa olsun biz onu bir üst kura aktarmak zorundayız. yani b1 den başlayıp üç kur alan biri boş boş derse gelip gitse bile "beni geçirin ulan ne sınavı o kadar para verdim" diyip 4 ay sonra c1 e başlayabilir. sonra sizde c1 e başlayınca sınıf arkadaşlarınız 2 kelimeyi yan yana getiremeyen, 2-3 arkadaşıyla grup olmuş sınıfta türkçe şakalaşan, yabancı hocaya türkçe laf atan kelime haznesi 500 bile olmayan seviyesiz kekolardan oluşur. bazı arkadaşlar karalama yazısı yazanları eleştirmiş. bence kimse boş yere veya işini gayet iyi yapan bir kurum için böyle yazılar yazmaya tenezzül etmez. böyle bir kurumu bu kadar iyi öven ya çalışandır ya da müdürün yeğenidir bence başka bir açıklaması olamaz. he ayrıca 3 kur için 3300 tl mi ? *
  • amerikan life edirne şubesine kesinlikle kayıt olunmasını bırakın ayak basılmaması gerekir müdürleri sizleri türlü vaatlerle kandirir ama vaatlerin hiçbiri yerine gelmez bu şubede eğitim kalitesinden daha çok para daha ön plandadir kesinlikle pismanliktir
  • izmir alsancak şubesi'yle hadise yaşadığım yer

    hayatımda böyle tuhaf şey görmedim. sts'de c1 çıkıyor sonra telefon edip "siz a1 çıktınız ona göre kur söyleyelim size" diyorlar sistemlerinden haberleri yok. bu durumu ınstagram'da yorum olarak yazınca da yorumu silip whatsapptan çemkirmeyi tercih ediyorlar. yahu daha kendi sisteminden haberi olmayanlarla eğitim falan yapmayacağım gibi sonrasında sosyal medyada da "sen kimsin ki yorum yapıyorsun" tavrına da izin vermem. eğitimci olacaklar bir de... koşarak kaçıyoruz tabii ki..
  • kurtköy şubesinden b2 ve c1 alıp çok memnun kaldığım dil okulu. pandemi sürecini de güzel yönettiler. bana gelen hocalar çok iyiydi özellikle c1'deki hocam. dersler genelde kitaptan işlenmiyor hatta hiç kitap kullanmadık diyebilirim konuşma ve uygulamaya yönelikti daha çok.
  • şikayet var sitesinde şubeyi kapatıp gidilirse genel merkezin bir şey yapamadığını ve paraların yandığını anladığım kurum. ayrıca iade durumu olursa taksit taksit yapıyorlarmış.
  • klasik türk zihniyeti ile yönetilen bir şirket daha
hesabın var mı? giriş yap