• dizileriyle, reklamlariyla ve filmleriyle amerikan halkini geri donusu olmayan bir kultursuzluge bir angutluga iten, seytanin bugune kadarki en buyuk icadi.
    keske aptal kutusu gibisinden bir tanima sahip olabilselerdi.
  • film olayında aşmış, tv'de film izlemekten hoşlananların aklını kaybedeceği televizyon.. ya bir ülkenin kanallarında aynı anda die hard 2, bad boys, star trek voyage home, lara croft, jurassic park, the kid gibi filmler oynar mı? en azından bu konuda bizim saçma dizi ve yarışmalara kafayı takmış kanallarımıza bin basıyor..
  • bazi ornekler:

    hell's kitchen: food network adlı 24 saat yemek programi yayini yapan kanalin yarismasi. nazi subayi tavirlariyla dikkat ceken sert mizacli bir sef ve ahci olmaya calisan gencleri konu eden yarisma. yarismacilarin dayanikliligi onem tasiyor cunku sef yarismacilari asagiliyor, begenmedigi yemekleri yerlere dokuyor, bagiriyor vesaire.
    millet agliyor, yarismayi terk ediyor, dayananlar kaliyor. ama
    kafasinda sef sapkasi olan ve elinde soslu midye salatasi tutan bi adamin "answer me!", "i said do it now!", "shut the hell up and cook god damnit!" diye bagirmasi pek de anlamli olamiyor.

    sex, toys $ chocolate: bu programda bir erkek bir de kiz sunucu var. kiz olanin 3 kiz, erkek olanin da 3 erkek konugu oluyor. siradan halktan insanlar (yakisikli ve guzeller tabi). bunlarla seks hakkinda muhabbet ediyolar, sonra da hepsi birlikte sohbet ediyolar. ama sohbetlerdeki konular pek eglenceli. "yuttugunuzda tadini begendiniz mi?", "ayni anda en cok kac kisiyle yaptiniz? (bi erkek 18 dedi bu soruya)" veya "erkek arkadan yaparken arkadan gelen cat cat sesi
    hosunuza gidiyor mu? (ciddiyim)" gibi seyler. seviyeli bir yapim.

    sin cities: iste en guzeli. acun firarda'yi dusunun ama bunda ashley miller adli pic bir ingiliz, ulke ulke dolasip kizlarla yatmaya calisiyor, garip fetis barlara gidiyor, vs. yani acun'un sadece seks uzerine kurulusu ve adam birini tavlayinca kizla yaptiklarini da kismen gosteriyo. tam hayvanlik diyesim var ama cidden komik.

    family business: burada da bir porno film yonetmeninin hayati konu ediliyor. olaylar ve kisiler gercek. burada da her sey meydanda ama sanki bir discovery channel yapimi havasi var. ailecek yenen bir yemegin ardindan birden ertesi gun "time to work" diyo adam ve 3 zenci adam bir kizla oyunlar oynuyor. oldukca tuhaf bir program. gorulmeli.

    bunlarin daha abarti olanlari da var ama hepsinde bir belgesel havasi hakim. yani mesela kamasutra ve tantra seksten bahsediliyor, bir odada anadan dogma 5-6 cift ulu orta tokusuyor ve hoca da "soyle yapin boyle nefes verin, burayi daha cok bastirin, iyi sokun" falan gibi ogretilerde bulunuyor. mesela su an bunu yazarken arkamda ciplak ve
    zenci bir vucut gelistirmeci kiz o acun gibi olan cocukla guresiyo, kafasini tuvalete sokuyo falan.

    kaliteli yayincilik sadece bizde yok yani, dedirten...
hesabın var mı? giriş yap