• müzikal tiyatro eğitimi almak amacıyla burs fonu açmış olan kızdır.
    (bkz: berk'e scirocco alıyoruz)

    --- spoiler ---
    merhabalar arkadaşlar! uzun zamandır uğraşıyordum sonunda paylaştım. kısaca, new york film academy 2 yıllık müzikal tiyatro programına burslu kabul aldım. ancak hala desteğinize ihtiyacım var. videomu paylaşıp destek olabilirseniz çok sevinirim.
    --- spoiler ---

    link

    en düşük bağış miktarını 20 dolar koyarak stratejik hata yapmış kızdır.

    burhan kuzu ve bilimum yardımsever siyasetçinin görmesi amacıyla bu başlığı açtım.

    (bkz: asude defne özkan)

    edit: everything at once today nikli yazarın entrysinde bahsettiğine göre akademinin kapısı yoldan geçen herkese açık. #102142134
  • (bkz: hazır mıyız arkadaşlar)

    gene yüzlerce kişiyi söğüşleyip amacına ulaşacak kızdır. iyi alıştılar amk. yurtdışında sıradan bir okuldan kabul al, parayı millet versin sen de abd'de iki sene o bar senin bu kafe benim elin conileriyle sefa sürüp instagram'da like kas. memleketin diğer çocukları da okul bitince işsiz kalıp öğrenim kredisi borcunu nasıl ödeyeceğini düşünsün.
  • (bkz: sosyal medya dilenciliği) vol.3262562

    garip olan birşeyse düşünün cv'nizi bir şirkete gönderiyosunuz ve şirketten size olumlu tepki geliyor. ama oda ne? sen şirkete başlamak için tüm kriterleri aslında karşılamıyorsun ve eğer baştan kendi kafanda tasarladığın eğer olur da tutarsa bir duygu sömürüsü ve şirinlik ile sosyal medya üzerinden dilencilik yaparım diyosan, başka kapıya kardeşim. bizde salağız tabi ki.

    haa gerçekten ülkene çok faydalı bir bölüm okursan ve tekrar geri geleceğine garanti verirsen o başka tabiki.
  • yahu biriniz de genetik mühendisliği okumak için, ne bileyim parçaçık fiziği okumak için burs arayın. illa hepiniz oyuncu olun, müzik yıldızı olun ödüller alın herkes sizi beğensin herkes size hayran olsun pembiş pembiş hayallerinizi gerçekleştirin. dünyada yeteri kadar oyuncu, müzisyen yokmuş gibi illa siz olun illa prenseslik yapın, parasını da biz ödeyelim.
  • kaç kuruşsa verelim abla
  • "hayırlı işler" dediğim, çorbasına bakan bir kızdır.
  • genelde hepsi ülkemizi gitmek istedikleri yerde temsil etmek istiyor. yoksa gerisi önemli değil.
  • sinyalci kızdır.

    açılış 20 dolar rastgele diyelim.
  • kız anladığım kadarıyla videoyu çekerken bile hemen "bağış yapan var mı?" diye kontrole başlamış. video bitene kadar bari kameraya baksaydın.
    edit: imla
  • dünyaya çok önemli şeyler katmak, ilim bilim yapmak için para arayan kız.

    ulan ben utanırım ya, oyuncu olmak için yurtdışına gönderin beni, parayı da siz verin diye. hem de dünyanın en pahalı şehirlerinden birine.

    burslu kabul aldıysan, git oku kızım, part time çalışabiliyorsun abd'de okurken, niye para dileniyorsun ki? hayalin için burs da kazanmışsın ama götünü kasıp çalışmak istemiyorsan insanlar sana niye yardım etsin?

    burs mesela gelecek vaadeden insanlara verilir. portfolyon ne? seni türkiye'deki insanlardan ayıran özelliğin ne?

    eminim türkiye'de tonla makalesi olan, arge departmanlarında alınan patentlerde ismi geçen ne cevherler orada nasıl geçineceğim diye düşünüp gidemiyordur.

    bakarsanız bu tip dilencilikleri yapan, elle tutulur bir şey yapan ya da gerçekten bilim üretecek hiç kimse yok. varsa yoksa oyunculuk falan davaları...

    edit: ben paylaştığı mektuba baktım da, nerede burs olduğu yazıyor anlamadım? burs anlamına gelen bir şey yok o mektupta. zaten anlamazlar amk, burslu de gitsin mi dedi acaba. ki abd'de çok ciddi okullar harici elini kolunu sallayan burssuz kabul alır.
hesabın var mı? giriş yap