• yerli bir arama motoruymuş. kolaylıklar diliyorum. font ve renkler hakkında yapılan yoruma ben de katılıyorum. ve arama sonuçlarında çıkan sayfada da fontlar, sayfaların başlıkları vb. daha kolay anlaşılır ve dikkat çekici hale getirilebilir.
  • bir halt olmayacagi tls/ssl* uzerinde hizmet vermemesi ile anlasilabilir olan arama motorumsu. yil 2019* arkadaslar, para vermeden de sertifika claim edebiliyorsunuz domaininize. yapmayin.
  • arama sonuç ekranı geldiğinde sanki bir sözlük script'i açılmış gibi hissettim. insanın gözü google sonuç ekranına alışmış ne de olsa.

    bir de isminin anlamını bilmiyorum ama daha güzel bir isim seçilebilirmiş gibi geliyor.

    neyse, hayırlı uğurlu olsun!
  • görsele bakılırsa yerli arayamama motoru. ****
  • hakkında kısmına göre sözde 1979 yılında kurulmuş, kuruluşta yer alan ekip üyelerinden tufan çakıroğlu tarafından kulağa hoş geldiği, akılda kaldığı ve telaffuzu kolay olduğu gerekçesiyle seçilmiş bu adla varlığını sürdüren yerli bir arama motoru. bugün itibariyle bünyesinde 9 milyon 638 bin 69 sayfa indeksi barındırırken hayalleri, en çok ziyaret edilen web sitelerinden birisi olmak, borsaya açılmak, kendi genel merkezlerini inşa etmek, yüz binlerce çalışana sahip olmak. tabii, bu hayalin peşinde koşarken de gerçekle bağlarını koparmamaya dikkat ettiklerini söylüyorlar.

    ekip üyeleri için: http://www.amilgam.com/index.php?url=hm.team
    harcama giderleri için: http://www.amilgam.com/….php?url=hm.financialstatus
  • internetin icadı: 1969
    en çok kullanılan arama motoru google'ın kuruluşu: 1998
    türkiye'nin arama motoru amilgam'ın kuruluşu: 1979 amilgam

    kuruluş tarihinin mizah için yapıldığı söyleniyor o yüzden tam olarak ne zaman kurulduğu konusunda net bilgiye sahip değiliz ancak ben varlığını ilk defa bugün duydum. pazarlama ve reklam konusunda zayıf kaldılar sanırım. yerli girişimleri tabi ki destekliyoruz. farklılık, kolaylık katarlarsa iyi bir pazarlamayla da belki başarılı olurlar.
  • toplam maliyeti sanırım destek veren yazılımcılar hariç 6.430,70 lira olan arama motoru.

    --- spoiler ---

    mali özet
    05/02/2019 amilgam yatırımı 5.000 tl
    28/04/2019 amilgam yatırımı 1.000 tl
    01/05/2019 server kiralama maliyeti 430,70 tl
    --- spoiler ---

    giriş sayfası görsel yönden zayıf kalmış ama daha eni olduğundan geliştirilecektir diye düşünüyorum fakat adını da begenmedim, ilaç ismi gibi olmuş. hem bizim millet öyle amlı mamlı seyleri sevmez, yapamayınız efendim *
  • bir arama yaptırayım dedim. aklıma gazete aratmak geldi. “sözcü” yazdım arattım. ulan sanki akit gazetesinin sitesinde arama yaptık. şimdiden soğuduğum arama motoru.
  • amilgam.com yerli arama motoru. web, görsel, haber aramanın yanı sıra hava durumu, sinema, reader, soru-cevap gibi bir çok araç barındırmakta...

    not: amilgam çaylak yazar isteği ile yazılmıştır.
  • google getir götürünü yapar ancak. yakında evlerimize konuk olmaya aday arama motoru.

    not: sevdim sizi samimiyetinizden ötürü.
hesabın var mı? giriş yap