• adını ileride çok duyacağımız nantes'in 1997'li yetenekli oyuncusu. 2016 u19 avrupa şampiyonası'nda fransa ile şampiyon olmuştu. sözleşmesini 2020'ye kadar uzatmış.
  • 2017/18 sezonunun başında 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında schalke 04'e transfer olan 20 yaşındaki fransız orta saha oyuncusu.

    geçtiğimiz sezon fc nantes atlantique formasıyla geçiren fas asıllı bu arkadaş, schalke'deki ilk sezonunda çıktığı 18 bundesliga karşılaşmasında 2 gol ve 7 asistlik istatistiklerle oynamakta. kendisinin oyun görüşü ve top sürme yeteneği had safhada olduğu taraftarların sevgilisi olması fazla uzun sürmemiştir.

    yine de teknik direktör domenico tedesco'nun son maçlarda ver harit'e nasılsa bir şeyler yapar taktiğini değiştirmesinin vakti geldi; çünkü ortada son 7 karşılaşmada alınan tek galibiyet varken, takımın sorumluluğunu 20 yaşındaki çocuğa yüklemek işe yarıyor gözükmüyor.
  • alman ligi takip etmedim lakin iyi bir sezon geçirmiş ayrıca inanılmaz klas ve kadife bilekleri var.islam dünyası ilginç şekilde star yetiştirmeye başladı.harit de bir star adayı bakalım nasıl bir kupa geçiricek.
  • 15 haziran 2018 fas iran maçının yıldızı olabilecek futbolcu, bugün kendisini dikkatle izlemek gerekiyor.

    maç sonu düzeltmesi : almanya ligini izleyemediğim için bu maç genelinde konacak olursak eğer, top tekniği idare edecek seviyede, hızı gayet yerinde, pileli koşular ve çalım yeteneği var fakat son pasları ve pas tercihleri kötü. kendi için değil takımı için oynarsa ve son pasları ile vuruşlarını geliştirirse olur bu çocuktan.
  • 2017/18 sezonunda çıkmış olduğu 31 bundesliga karşılaşmasında 3 gol atıp 7 de asist yaparak schalke 04 taraftarlarının sevgilisi olmuş top tekniği yüksek olan 21 yaşındaki faslı futbolcu.

    * https://www.instagram.com/a.harit14/

    fas medyasında çıkan haberlere göre 14 yaşındaki kardeşi ile birlikte trafik kazasına karışmış. bazı iddialar arabayı kardeşinin kullandığı yönünde, bazı haberler de abisinin ceza almaması için suçu kardeşinin üstlendiği yönünde. olay çok yeni gerçekleştiği için sağlıklı bir bilgiye ulaşmak güç; ama 28 yaşında bir yayanın öldüğü belirtiliyor.

    chelsea sol beki marcos alonso mendoza, 2011 yılında karışmış olduğu trafik kazasında ölüme sebebiyet vermişti fakat rahmetlinin ailesine 500,000 euro ödeyerek kurtulmuştu. ya da patrick kluivert 19 yaşında bu isimler gibi katil olmuş, çareyi afc ajax'tan ayrılıp ac milan'a transfer olmakta bulmuştu. onlar da genç olmasına rağmen futbolcu, ünlü ve para sahibi olmalarından faydalanmıştı. bakalım bu olay nasıl sonuçlanacak.

    dolar: 4,58 tl
    euro: 5,37 tl
    çeyrek altın: 301 tl
  • ülkesi fas'ın marakeş şehrinde kardeşiyle beraber ölümlü bir trafik kazasına karışan futbolcu. çarptıkları şahıs hayatını kaybetmiş. fas polisi de kazada harit'in direksiyonda olduğunu tespit etmiş. soruşturma sürerken de kendisine yurtdışına çıkış yasağı konmuş. futbol hayatının bitmesi söz konusu.

    türkçe kaynak.
  • koca popolu bir bayan manken ismini çağrıştırır,futbolcudan ziyade.
  • parlayan futbolcu.
  • bugun (bkz: 9 ocak 2021 schalke 04 hoffenheim maçı)'nda 3 asist 1 gol yaparak takımının galibiyetinde çok buyuk rol oynayan faslı orta saha oyuncusu.
  • galatasaray'ın ilgilendiği iddiaları dolaşan süper yetenek. mental sıkıntıları olsa da 3 günde gedson fernandes'i hafızalardan siler, 1 aya kalmaz taraftarın yıllarca sayıklayacağı bir isim olur. umarım gerçekleşir denilecek transferdir.
hesabın var mı? giriş yap