• buyuyu yiyen karaktere ilk darbeden* sonra buyu etkisini kaybeder.
  • ayrica bu guzide büyüyü attıktan sonra arkadasın cevresine 5-10 tane greater exp potion dizip uzaktan 1 tane daha potion fırlatarak buyuk zevkler alabilirsiniz ...
  • ultimada en cok kullanılan,tipik ve en sıkıcı buyudur. nedenmi soyle ozetleyelim:
    oncelikle tp(trapped pouch) 'si olmayan biri bulunur(nasil bulunuyorsa) bir gusel an ex por atilir.adam paralyze olmus mal mal durmak zorundadir.hemen in ex gravcekilir(paralyze field).sonra adam an ex por'un etkisinde cıksada bu sefer field'ın etkisinde kalmistir. sonra wall buyusu atılır artı sekli olusturcak sekilde. adam artının tam ortasinda hapis kalmis sizde loot heyecani ile disarda fire field buyusunu atarsiniz,adam cayir cayir yanar ve lootlarsiniz. afiyet olsun.
  • bu büyüyü yediğiniz anda trapped pouch'ınız yoksa binekten inin ve karşınızdakine saldırtın ya da karşınızdakinin katıksız bir mal olduğunu ümit ederek duvar atarken yanlış kareye tıklamasını ümit edin, eğer ilk duvarı yanlış atarsa kurtulursunuz. ama karşınızdaki tip oyunu azcık biliyorsa böyle bir durumda size bir an ex por daha atacaktır.

    kendisinin vicdanlı bir player olduğunu ümit edin sizi öldürdükten sonra etrafınıza energy field atmaması için dua edin.
  • karşınızdaki iyi bir oyuncuysa size yarra yering şarabını hazırlayıp yudumlamaya başlamanızı tavsiye edirten büyüdür.
  • 1 x an ex por +2x ın sanct ylem + 2 x kal vas flam formülüyle çok canlar gitmiştir.
  • allah belasını vermesin bu büyüyü yapanın. gece gece nerden aklıma geldi bilmiyorum ama zamanında bana yaşattığı stresten dolayı bi beş yıl ömrüm azaldı amına koduklarım.

    neyse biraz da güzel bir şeyden bahsetmek istiyorum. uo tarihi boyunca kaç kere bir insanın başına gelmiştir bilmiyorum ama bir keresinde aşağı köprünün oradaki gz dışı koyun çiftliğinin oraya bir duvar atmıştım. + şeklinde, duvar atma sebebim de birine an ex por yedirirsem bazen ikinci duvarı yanlış yere atıyorum, onun pratiğini yapıyordum. nefret ettiğim karşı guildden bir eleman oraya portlandı. yani bu nasıl bir şanstır yahu. adam benim rasgele duvar attığım yeri marklamış. cayır cayır yaktım pezevengi kahkahalar eşliğinde.
  • sol frame'de görünce gözlerim açıldı resmen.

    minoc'ta maden kazıyorsundur bir sürü madenci ile birlikte, artık üzerinde seviyene göre değerli taşlar, ore'lar. bir anda bir pk belirir, herkes sürü gibi maden çıkışına kaçmaya başlar sağ tarafdan silik bir yazı belirir, an ex por diye. artık adam kimin barını çekmişse kurbanlık gibi koşmaya devam edersin aradan biri çat diye kilitlenir. diğer madenciler ile guard korumasındaki köprüye doluşup adamın lootlanışını izlersin.
  • şehirdışı yollarda azami hız limitini aşırttırır adama. bir kere yersiniz, çantanızda trapped pouch yoksa vay halinize.
  • o ünlü köprünün girişinde anlor olupta salakta gelene geçene an ex atan yavşaklar, eğer okuyorsanız burayı sizin ben ta amınıza koyayım. nasıl bir işsizlikti lan sizin ki?
hesabın var mı? giriş yap