• geçen hafta almış olduğum ales deneme sınavı kitabını çözmeye başladım. sayisal-1'de ilk 30 soruda en 6-7 tane cevabı olmayan imla hatası olan yanlış sorular belirledim. kitabı da niğde kitap fuarından 50 liraya aldım.

    hani anlarız 1 ya da 2 hatalı soruyu, her 4 sorudan bir tanesinin hatalı olması nedir ya? öğrenci halimizle babamızdan aldığımız harçlıkla aldığımız kitap direk çöpe atılası durumda.

    dedim belki sadece sayısal için vardır hatalar, kitabı göz gezdirdim sözel kısmında bir tane mantık sorusu yok.

    yayinevini aradım. kitabı niğde kitap fuarından aldığımı söylediğimde bana lakayt bir biçimde 'hangi niğde?' sorusunu sordu telefondaki şahıs. daha sonra soruları hazırlayan bahadır denilen kişinin sorularla ilgili bana geri dönüş yapacağıni söyledi ve 3 gündür geri dönüş bekliyorum.

    herneyse bugün bir daha aradım ve bahadır denilen kişi basım hatalarının olduğunu (her 4 soruda 1 nasıl oluyorsa artık) yeni basimlarda sorunların giderilecegini söyledi. sorunların sadece basim olmadığını soru hazırlanışında ve soru çeşitliliğinde de sorun olduğunu söyleyince bizim hatamız dedi ve telefonu kapattı.

    ya siz nasıl bir yayinevisiniz ki okurlarınıza karşı (hele hele bir de gariban öğrenciyse eğer) böyle bir aymazlığı yapabiliyorsunuz.

    velhasılı kelam 'an yayınları' denilen benim için tuvalet kağıdı kalitesinde basım yapan ve lağım kusan bu yayınevinden kitap filan almayın derim.

    işte o kitap dostlar
  • ifade ettiğin şekilde ise gerçekten hukuki olarak da hakkını araman gerektiğini savunuyorum. açtığın başlıkla bu konuyu kaparsan asıl rezalet bu olacak.
hesabın var mı? giriş yap