*

  • çiftlikbank'tan sonra ortaya çıkan yeni bir çiftlik oyunu.
  • uzun sürecek ponziciler hiç bir işletme %250 kazandırmaz. öyle olsa ülke zenginden geçilmezdi. (din sektörü hariç. sermayesi yok ne toplarsa kar)
  • yeni çiflik bank mağdurları doğuracak ponzi.
  • çiftlik bank olaylarından sonra hala insanların hakkında nasıl olumlu yazabildiğini anlamadığım farm oyunu. arkadaş işin sonunun nereye çıktığı belli artık. 25 yaşında dombiliden tokatlandınız, bi de bundan mı tokatlanacaksınız? yapmayın etmeyin. ben sana para vereyim sonra sen bana daha çok para ver tefeci usulüdür. tefecilik işinde de parayı geri tahsil edebilmek için silah gücüne ihtiyacınız olur. kim görmüş bir tefecinin hiç zorlanmadan tıkır tıkır ödemeyi gününde aldığını?
  • çiftlikbank sürecini kaçıran arkadaşların remake yapım olan anadolu farmı izlemelerini şiddetle tavsiye diyorum 4k hd cam gibi mübarek.

    sanki gelecekten gelmiş gibi olanları izlemek için facebook sayfasına gelin çok zevkli.

    https://www.facebook.com/anadolufarm/

    üyelerin yorumları sizi sizden alacak.

    ''arkadaşlar çiflik bank ile burayı karıştırmayın onların açtığı işyerleri ismi ciflikbank bizim sirketin açtığı işyerleri ismi tamamen marka yani tauk, boş beleş marka değil gerçek marka gidip birşeyler yiyen arkadaşlar da var beğenenler. ponzi şirket değil bu nedenle herkes sabırlı olsun inşallah herkesi utandıracaz!''

    ''inşallah düzelir 20 bin yatırımım var çb de battım.bana bir yetkili biz ponzi değiliz diyebiliyosa daha çok eahatlamış olurum.bilindiği üzere çb hakkında bakan ponzi olduğunu söylemişti''
  • inanılmaz bir şey. çiftlik bank'taki yorumların birebir aynıları var sayfada. tayfa aynı kitlenin tayfası. takipteyim bunları. çok eğleneceğiz çok.
  • ben de sıraya girdim gençler. fazla soslu fıstığı olan uzatsın.
  • çiftlik bank logosundaki inek yerine bu sefer boğa koymuşlar. bence büyük bir değişim.
  • sığır kaynıyor ülke. adamlar da değerlendiriyor. ne güzel.
  • çiftlikbank'tan önce de var olan siteydi ama çiftlikbank'a olan tepkiden nasibini aldılar tabi. ehehe. şimdilik benim bildiğim 2 haftadır ödeme yapamıyorlar devlet denetimi dolayısıyla. mehmet dombilisi gibi kaçmak yerine devletin denetim yapmasını bekliyorlar.

    yav ben bu işleri çok sevdiğimden dolayı piyasada çiftlikbank, anadolufarm, geridönüşüm, ongunluk vb. ne kadar yatırım siteleri varsa bilirim. ha para yatırır mıyım? 50-100 lira falan. maksadım da para kazanmak değil. bu pezevenklerin oyunları hoşuma gidiyor. böyle oynuyorum bazılarını. gelen parayı da işte netflix, spotify'e falan gönderiyorum. para yatırırken de sitenin patlayabileceğini bilerek yatırırsın zaten bu ve buna benzer sitelere. çiftlikbank'ın bu kadar çok gündem olmasının sebebiyse bu siteler arasında, gözü kapalı 1 milyon lira bile yatırılabilecek kadar en güvenilir site olmasıydı. hal böyle olunca da bu ve buna benzer siteleri bilmeyen beleşçi tayfa da kredi çekip girdi. yoksa yarın anadolufarm batsa kim sikler? çünkü üyeler de biliyor bir gün patlayacağını.

    buradan tüm ölücü gelirkapısı ailesine selam ederim. onlar demek istediklerimi anlamıştır. :dddd

    çiftlikbank konusu scam'e düşünce öksüz kaldı çoğu tayfa. *

    edit: piyasadaki en güvenilir site bunlar ayrıca. dolandırıcılarsa bile işlerini çok profesyonel yapıyorlar yani. ben biliyorum bu piyasadaki tipleri. bunlar kolay kolay batmaz. çiftlikbank gibi uçuk kaçık vaatleri yok. :d
hesabın var mı? giriş yap