• ulan arkadaş hadi işin var gücün var dedik uğraşıyordur bişeylerle dedik mesaj bile atmadı eyvallah da arkadaş iki gündür telefonu açmamak ne?
  • https://youtu.be/aeytlbm62eo

    başlığında kendisini ihbar eden yazar.

    haydin bakalım akkuçukuçular, bu girin linkini kopyalayıp cimer'e, savcılığa, emniyete şikayet edin. gazanız mübarek olsun, köpek dışkısı kadar değeri olmayan aşağılıklar!

    benim saygıdeğer yurttaşlarım,

    yürekli bir savcı arıyorum!

    ankara cumhuriyet başsavcısı'ndan çemişgezek cumhuriyet başsavcısı'na, oradan çay cumhuriyet başsavcısı'na kadar, bir tane, sadece bir tane yürekli savcı arıyorum.

    vaka-i çemişgezek'in de hesabı da yargı önünde sorulacak!

    evvveet 'sayın' savcılar, hakkımda iddianame hazırlıyorsunuz ya...
    azıcık yüreğiniz varsa aşağıdaki tırnak içinde kurduğum cümleyi, hakkımda hazırladığınız iddianameye ekleyln.

    "17-25 aralık büyük yolsuzluk operasyonu, fetullahçı terör örgütü'nün devlet kadrolarını adalet ve kalkınma partisi ile paylaşamadığı için yaptığı bir darbe operasyonudur.
    bu iddianamedeki iddiaların çok büyük bir bölümü gerçektir
    o dönemde sızdırılan telefon tapeleri montajsız ve buzzz gibi gerçektir."

    ..."takiben “neden devletin diğer kademelerindeki görevlilerin unvanlarının önünde cumhuriyet kelimesinin yer almadığı” sorusuna cevap ise; atatürk’ün bu soruyu dönemin adalet bakanı ve cumhuriyet savcısı unvanının isim babası mahmut esat bozkurt’ a yöneltmesi üzerine “çünkü öyle zaman olur ki, cumhuriyeti korumak için başbakandan, bakandan, müsteşardan, validen, büyükelçiden bile hesap sormak gerekebilir. işte o hesabı soracak olan cumhuriyet savcısı’dır.” diye yanıtlamasıdır.
  • zavallı, gerçek savcı ariyorum demiş ;))) yahu bunlar hayal aleminde mi yaşıyor. işte bunlar,charlie'nin çikolata fabrikası filmini cok seyretmekten oluyor :) gercek savcilar sizlerin alkışlarıyla, ohhh demeleriyle cezaevine gonderildi.
  • sümüklü pezevenk terörist fetullahın boklu donunun koklayıcısı oksijen israfı parazit kullarından biri, başlığıma yazdığım, "yürekli bir savcı arıyorum," temalı, kendimi ihbar yazıma cevaben başlığımda".

    (bkz: #152166774)

    "zavallı, gerçek savcı ariyorum demiş ;))) yahu bunlar hayal aleminde mi yaşıyor. işte bunlar,charlie'nin çikolata fabrikası filmini cok seyretmekten oluyor :) gercek savcilar sizlerin alkışlarıyla, ohhh demeleriyle cezaevine gonderildi"

    şu alemde fahrettin'in köpeğinin dışkısında yaşayan parazit aktrollerden daha değersiz, daha aşağılık bir güruh varsa, o da sümüklü pezevenk terörist fetullahın boklu donunu koklayan parazit güruhtur.

    güya, yargının mevcut rezalet halini kullanıp, sümüklü pezevenk teröristin boklu donunu koklayan, ondan aldıkları emirlerle pek çok ocağa ateş düşüren, türk ordusuna kumpas kuran, kozmik odadaki sırları yunanistan'a abd'ye satan vatansız parazitler olan fetöcü savcı ve hakimleri meşrulaştıracak.
    hadi oradan parazit, hadi oradan!
  • sevgili sözlük;
    az evvel başlığında bana önce fetöcü iftirası atıldı, sonra giri editlenerek pkk'lı iftirasına döndü.
    #152167618

    hepinize söz veriyorum bu işi yapan akpiçi ibret vesikası yapacağım ve bunu sizinle paylaşacağım.
    biliyorsunuz, bu sözlükte fahrettin'in köpeğinin dışkısında yaşayan ve kısaca aktroll dediğimiz aşağılık parazit oğlu parazitler var.
    bu iftirayı atan
    yaşadıkları o dışkıda tayyibin muhaliflerini tehdit etmek, muhalefete iftira atmak, tayyibin ve bilumum avanesinin götünü yalamak bu parazit oğlu parazit pezevenklerin allahları olan tayyibe tapma biçimi.

    örnek, #152167618

    normalde bu kokuşmuş parazit pezevenklerin muhatap olmak için gördüğüm yerde engellerim, bu gözümden kaçmış.

    "
    girdilerini okursanız ağır bir hewal olduğunu görürsünüz. ülkeye kandilden dönüş biletini verecek olan kılıçtarın önüne yatmakta tereddüt etmeyecek birisi"

    giriyi değiştirmiş, ilk formunda hewal'in yerinde fetöcü, kandilden yerine, pensikvanyadan yazıyordu.

    ben de kendisine özel mesaj yoluyla ağza alınmayacak, gün görmemiş küfürler ettim ki beni dava etsin de bu parazitle kimliklerimiz belli şekilde karşı karşıya gelelim.

    az kaldı arslan'ım, az kaldı. trakyalı muhafazakar bir, sen iki
    ben gibi bi adama fetöcü, pkk"lı iftirası atacaksın öyle mi?
    atacaksın da başına bir şey gelmeyecek öyle mi?
    ulan sefil parazit, seni de trakyalı paraziti de ibret vesikası yapmayan hakan koçer'in şerefini sikeyim ulan şerefini! 152167618
  • sürekli yanlış insanlara maşallah diyip yanılmasıyla ünlü, yine de kendisini zeki zanneden bir vatandaş.
  • tertemiz delirmiş, aferin.
  • ekşi sözlük trolü.
hesabın var mı? giriş yap