• sinemada izlediğim ilk film. tabi o sırada ben 5 yaşında olduğum için şimdiye kadar bunu bilmiyordum ama geçen gün izliyecek güzel bir animasyon ararken karşılaşıp hatırlayınca anneme sordum ve emin oldum. büyük ihtimalle hiç bi halt anlamadan alık alık izlemiştim. ama yeniden izleyince gördüm ki çarlık rusyadır, devrimdir derken gerçektende bir animasyon için fazla siyasi mesaj içeren bir filmmiş bu. yine de çok güzel ve müzikleri de şahane.

    http://www.imdb.com/title/tt0118617/
  • slash feat. myles kennedy & the conspirators''in yepyeni apocalyptic love albümünden mükemmel bir şarkı.. hatta dinleyebildiğim kadarıyla albümün en iyi şarkılarından biri... slash, resmen bize eski guns n' roses günlerinden bir kesit sunmuştur kesinlikle... & kendisine neden "gitar tanrısı" denildiğinin kanıtı niteliğinde bir sanat eseri... bu da sözleri:

    blood red sky on a desert road
    gotto make my way down to mexico
    for what i did, i know that it was wrong
    the fire in my heart it will never die
    everything i love will be left behind
    no turning back, forever gone tonight

    all my love anastasia, anastasia
    this may be our last goodbye
    you can't save me
    i'm fading
    blood is on my hands tonight

    all i need is a miracle
    lawmen got me running now forevermore
    they'll hunt me down until the end of time
    oh my mama, now i've got to go
    never love another how i loved you so
    i'm so afraid to leave this all behind

    all my love anastasia, anastasia
    this may be our last goodbye
    you can't save me
    i'm fading
    blood is on my hands tonight

    all my love anastasia, anastasia
    this may be our last goodbye
    you can't save me
    i'm fading
    blood is on my hands tonight

    anastasia, anastasia
    for your honor took a life
    you can't save me
    i'm fading
    blood is on my hands tonight.
  • bildiğin gerçek kesit'tir:

    http://www.youtube.com/watch?v=yr2p28_0ips

    skimin entelleri, birinizin götü yememiş yazmaya şunca sene iki memcik yiycez diye. sakallı saçlı hayvanlar.
    "before the rain..."

    bok "before the rain", sarı bıyık a.k!!!
  • hayvan gibi bir slash şarkısıdır.

    albümü dün aldım. arabayla bir yerlere gidiyordum. bari giderken şöyle bir dinleyeyim dedim. arabada başkaları da olduğundan he iyiymiş güzelmiş canmış diye kısık sesle dinliyoruz. iki çift laf edelim hesabı.

    sonra arkadan bunun girişindeki riff başladı "çüş bu ne dedim". akabinde sonundaki solo başladı direkt konuşmayı falan bırakıp şarkıya odaklandım.

    snake pit, velvet revolver ilk slash albümü dahil hiçbirinde böyle bir parça yok. inanılmaz olmuş. guns ve slash fanları dinlesin, dinletsin, coşsun ulan!
  • bugün 867'inci dinleyişte fark ettiğim üzere slash akustik arpejden sonraki girişi made in stoke solosunda arada bi yerde çalmış.

    aha da link: http://www.youtube.com/…re=player_detailpage#t=451s
  • slash'in son albümündeki olanının girişindeki riffin sadece bana mı şebnem ferah'ın özgürce yaşa'sındaki riffi andırdığını merak ettiğim şarkı. albümün en güzel şarkısıdır o ayrı.

    edit: şu an farkettim papa roach - last resort daha belirgin benzemekte.
  • irc zamanlarında undernet serverinda istanbul kanalı botu idi.

    çokça mal , gerçek sanıp konuşmuştur kendisi ile.
  • tertemiz bir canlı kaydı: http://www.youtube.com/watch?v=pv5eacpgfko
  • before the rain'in muhteşem ötesi müziklerini yapan makedonyalı grup. 1990'da kurulmuş bu grup hala da müzik yapmaktadır. çok da güzel yapmaktadır, pek de güzel yapmaktadır.

    grup hakkında bilgi edinebileceğiniz websitesi için: http://www.unet.com.mk/

    yalnız sitenin güncelliği konusunda biraz sıkıntı yaşanabilir. zira "news" linkine tıklandığında açılan son güncel bilgi 2000 yılına ait. röportajlarından en günceli ise 1998 tarihli (bir sıkıntı var ama çözemedim, hayırlısı)

    son kullanma tarihi bayağı geçmiş bu site hakkında neden bu kadar yazdığıma gelecek olursak, sitede bir de "sounds" bölümü var. oradan numune şarkılar indirilebiliyor. 3-5 tane şarkı var ama olsun, belki indirip de dinlemek isteyen biri çıkar. yalnız şarkılar ".ra" uzantısı ile iniyor, uzantıyı ".mp3" yapınca bende çalınabilir oldular, baştan söyleyeyim. sonra vay efendim, biz indirdik ama bu dosya saçma bir şey çıktı demeyin.

    yıllar sonra gelen edit: gitmiş nelerin linkini vermişim te'allam. kim uğraşır allasen nuh nebiden kalma bir siteden müzik indirmekle? alın size tüm soundtrack, mis gibi dinleyin tek tıkla:

    anastasia - before the rain ost

    zaten kontrol ettim link ölmüş. haliyle yani. çok bile yaşamış bence.
  • şöyle bir canlı performansı vardır ki... gözümde şimdiden efsane olmuştur... blues tarzında doğaçlama takıldıktan sonra seyircilerin "anassteeeessyyaaaaa..." çığlıklarıyla beraber baştaki akustik bölümü girer... daha sonra myles kennedy reyisin aşmış vokal performansına diyecek sözüm yok... ama asıl etkili olan yeri; şarkının son bölümüdür.... slash gitarı yardırdırdıkça yardırdır, evet.. ama slash'le beraber davul ve bass da slash'le beraber yardırması şarkıya daha da güzellik verir...
hesabın var mı? giriş yap