• https://www.instagram.com/anastasiia.lenna/?hl=tr

    ilkay zaman, youtube kanalında “miss ukraine” diye tanıttı hanımefendiyi. bi masada oturdular sohbet ettiler falan... kadın sürekli gülüyor ama. konuşulanlardan bağımsız, sürekli bi tebessüm etme hali. (bkz: botoks)
    düşün horul horul uyurken bile tebessüm ediyorsun. müthiş bi şe lan! komşu teyzen hakkın rahmetine kavuşmuş diyelim, mezarlıktasın, tebessüm...

    madem kadın ukrayna güzeli, e gireriz vallahi bi instagram’ına deyip girdim. girdim gezdim gördüm... sonuç mu? ben bu kadının ukrayna güzeli olduğuna inanmıyorum. değil ukrayna güzeli, semt güzeli dahi seçilemez bu kadın... bi defa vücut proporsiyonu düzgün değil. kalçaları fazla geniş, alnı çok geniş, saçların başlangıç çizgisi olması gereken hizanın iki üç parmak yukarısında, kaşlar çok uzun, çok kalın ve eğimi hoş değil.

    ukrayna’da salı pazarına tuman almaya gitsen, bu kadından on kat güzeline rastlarsın belit. bi de bi şe dicem, o kaş nedir ablacım ya!!! kars digor’dan gelmiş gibin.

    sahiden ukrayna güzeli ise de şayet, o jürinin damına saksağan saklasak da mı sarmısaklasak!!! heh! başka da bi şe demiyorum.
  • leventte bir sanat müzayedesinde denk geldik öyle miss güzeli gibi gelmedi hiç alımlı ama fazlasıyla.
hesabın var mı? giriş yap