• kaliteli bir puzzle markasıdır.kayıp parça desteği vardır.kayıp parça için sitesinden formu doldurup gönderdiğinizde iki hafta süre içierinde ücretsiz olarak gönderiyorlar.
    http://www.anatolian.com.tr/
  • üretim yeri ankara'nın gözbebeği ostimdeymiş. bir gün gidip bakmak istiyorum fabrikaya, milyonlarca cesit puzzle var mı, varsa aralarında secim yapmak istiyorum.
  • orta kalite bir puzzle markasıdır.
    eğer aynı resmi daha iyi bir markada bulabilirseniz tercih edilmeyecek ancak diğer yerli imalatlar kadar da berbat olmayan bir markadır.
  • mahşerin dört atlısı adlı 2000 parçalık puzzleını yaptığım marka.
    büyük hayal kırıklığı; birbiri yerine rahatça oturan parçalar, fazladan paça çıkması ve hatta puzzleın kendi içinde 4 eşit parçaya bölünmüş, her parçanın kendi içinde bütünlük sağladığı, bu 4 parçanın birleşim yerinde bariz kayma olmasıyla beni üzmüş puzzleı üreten marka(anlatmak zor oldu, belki cümle de düşük).
    sitelerinden şikayet formu doldurdum, cevap beklicem artık.
  • yerli üretim olmasına rağmen fiyatı ithal ve meşhur markalara oranla daha pahalı ya da eş seviyede...
    nasıl bir kafa yaşadıklarını ben buradan anlamadım. sonra neden yerli tüketim artmıyor diye sorarlar!
  • kalitesi fena degil. soylendigi gibi educaya yakin. ve guzel resimleri de var fakat daha ucuz olabilirdi kesinlikle. o kadar yerli uretim diyosunuz fiyatlari ithallere yakin.
    simdilik alakasiz parcalarin birbirine uymamasi gibi bi sorun yasamadim. ek parca destegi de varmis. parca kaybedersem ki evde puzzle disleyen bi canavar kedi ile yasiyorum,coktan kaybolmustur bi kac parca, o zaman ne kadar destek oluyorlarmis bakalim burayi editlerim.

    ayrica puzzlelarinin icinden kutu standi cikiyor. kutuya bakarak yapmak icin ideal, yaslamak icin duvar falan aramiyorsunuz.
  • kalite olarak beni şaşırtmış bir puzzle markasıdır. baskının bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum. bu konuda educa'ya yakın olduğu zaten belirtilmiş. kayıp parça desteği, benzersiz parçalar ve kutu desteği bu markanın artıları, eksileriyse fiyatının pahalı olması ve yapıştırıcının kutudan çıkmaması. bir de parçalar birbirine geçerken tam oturmuyor gibi bir izlenim doğurdu bende. yaparken bozması kolay olabilir aman dikkat.
  • piyasadaki iyi puzzle markalarından biridir. fiyat-performans oranı gayet güzel. bu markayı tercih etmemdeki en önemli sebep geniş bir seçenek yelpazesine sahip olması ve parça desteği bulunması. bugüne kadar kutudan eksik ya da fazla parça çıktığına rastlamadım. kutudan yapıştırıcı çıkmıyor. çok sorun değil çünkü puzzle yapıştırıcısı çok kolay bulunan bir şey. yapıştırıcı yerine puzzle ın arkası çevirilerek koli bandı ile de yapıştırılabilir. tek olumsuz yönü ise bazı parçalar çok rahat farklı yerlere uyum gösteriyor.
  • kalite ve çeşit sayısının fazlalığı çok iyi ama 1000'lik puzzle'ları standart boyda(68x48) değil, 66x48 santim olan puzzle markası. yani internetten alınan herhangi bir heidi hazır çerçeve için uygun değil, özel yaptırmanız lazım. ben dikkat etmedim, siz edin. kolay gelsin.

    not: 1000 parçalık panaromik puzzle'ları da standart boyda değilmiş. muhtemelen 1500, 2000'likler vsvs. de farklıdır*...
  • ilk kez bir ürününü almayı düşündüğüm marka. ama kalite konusunda kuşkularım var.

    kahire'de halı pazarı'nı alan bir sözlükçü varsa, yeşillendirsin.
hesabın var mı? giriş yap