• anadolu rock eserlerinin günümüzde tekrar canlanması adına fikr'et ekibi ve 7 kişi tarafından başlatılarak katılımcıları her geçen gün artarak ilerleyen proje. bilinmeyen, hiç duyulmamış, duyulmuş ama unutulmaya yüz tutmuş efsanevi anadolu rock şarkılarını mükemmel illüstrasyonlarla birleştirerek her hafta farklı bir eser ile karşımıza çıkıyor. bu sayede gönüllü olarak projede bulunmak isteyen sanatçılara da bu güzel projede bulunma fırsatı veriyor. kim bilir belki yakında üretecekleri klipler ile de karşımızda olurlar. bu sebeple kendi ülkemizde olduğu kadar birçok yabancı ülkede de duyulacak, adından söz ettirecek bir proje gibi görünüyor.

    şu an sosyal medya hesapları ve youtube kanalları üzerinden yayın yapıyorlar. ama yakında bu posterleri ülkenin, hatta dünyanın her yerinde görebiliriz.
    facebook
    youtube
    twitter
    spotify
  • düşünenlerin ve uygulayanların, içerik üretenlerin ellerinden öpülesi harika proje. sayesinde uzun zamandır vakit ayıramadığım sanatçıları ve eserleri, yeniden, o görselleriyle birlikte heyecanla, görsellere bakarak, uzaklara dalarak dinliyorum.

    şu an youtube kanallarından erişebildiğimiz 35 adet parça mevcut ve zamanla geliştirmeye devam edileceğini bilmek çok güzel.

    projenin kurucularıyla yapılan bir röportaja ise buradan ulaşabilirsiniz: http://www.grizine.com/…olian-rock-revival-project/
  • bir anda karşıma çıkan, anadolu rock sevdalısı insanların dikkatini çekebilecek, harika oluşum. hem illüstrasyonlar çok tatlı, hem de şarkı seçimleri.
  • yahu ben bu kadın/adamların yaptığı işlere bayılıyorum. ilk görüşte çığlık atarcasına sevdiğim çizimleri var ama aybattı'yı bir başka sevdim. tehlikeli madde'nin mistikliğiyle acayip örtüşmüş!

    kendilerinin de ekip olarak belirttiği üz're eser seçimlerini az bilindik şarkılardan yapıyorlar. öyle ki, yaptıkları çizimlere bakarken bildiklerimin yanı sıra daha önce bilmediğim şarkılar da keşfediyorum. umarım kaliteli içerik üretimlerine devam ederler.
  • illüstrasyonlarını masaüstü duvar kağıdı olarak kullandığım oluşum. emeklerine sağlık. ayrıca sayelerinde bütün gün müzikleri dinledim. sanırım amaçlardan biri de buydu.

    keşke erol pekcan orkestrası'nın gel sevgilim adlı parçasına da bir çalışma yapsalar şöyle elinde viskili bir şekilde.
  • geçen hafta keşfedip bir haftadır ofisimde anadolu rock'u revive etmiş proce. youtube'den döndürüp duruyorum, illüstrasyonlar da şahane, düşünenlere yapanlara buradan çok teşekkürler.
  • 10 derste öğrenilebilecek rock türünün yeniden canlandırılması.

    yeni başlayanlar için .
  • ses kalitesi ayrı, çizimleri ayrı harika olan oluşum. ilk defa gördüğümde delicesine sevinmiştim. her yeni gönderilerinde yine delicesine seviniyorum.
  • kültürel zenginliklerimizi muhafaza eden, alkışlanası projelerden biri.
  • bir kez daha "ne varsa eskilerde var" dedirten takip edilesi, kurban olunası proje.
hesabın var mı? giriş yap