• (bkz: anavarza zine)
  • sloganı "ters dönderdik doğruyu yaptık" olan firma.

    keşke döndürseydiniz...

    (bkz: döndürmek)

    (bkz: döndermek)

    edit: resim uçmuş...
  • tadının yanında bu balın hoşuma gitmesinin 2 sebebi var. kavanozdan başlayalım.

    kavanoz tasarımı balın akışından esinlenilmiş gibi duruyor. bu detay çok hoşuma gitti. bununla birlikte kavanozun her iki yanında bulunan kabartma arı motifi yine güzel bir detay.

    muğla, aydın, izmir dolaylarında doğup büyümüş bir insan olarak balın çocukluğumda, hatta tüm hayatımda yeri, önemi büyük. değerli, inanılmaz güzellikte bir şey benim için. cennet tasvirlerinde kullanılabilecek güzellikte bir şey.

    bu balı sevmemin ve seçmemim ikinci nedeni ise kavanoz kapağında yazan cümle. bala en az benim kadar değer veren ve benim gibi düşündüğünü bildigim insanlardan bal alıyor olmak hoşuma gidiyor.

    "sır • sabır • armağan

    anavarza bal

    bu kavanozdaki bal için, binlerce arı milyonlarca km kanat çırptı, çırpındı.

    ziyan etmeyiniz"
  • kekik - keven balı olarak geçen ve şişe üzerinde gurme yazan balından almıştım. çok farklı bir lezzeti var, baldan anlamam ama, daha önce yediğim ballardan daha güzeldi. krem bal- polen- arı sütü karışımı olan viva'dan aldım geçen gün bim'de görmüştüm. fiyatı da uygundu, hepsini aldım. bir aydır kullanıyorum her sabah bir tatlı kaşığı kadar, vücut direncimi olumlu yönde geliştirdiğini hissediyorum. on iki saatten fazla mesai yaptığım ve az uyuduğum günlerde dahi yorgunluk durumum, bu ürününü kullanmadan önceki halime göre azaldı.

    böyle doğal sağlıklı besinlere merakım vardır. balparmak'ın propolis'i var viva benzeri küçük şişede, eczanelerde 40-50 liraya satılıyor. anneme almıştım, oradan gözüme ilişti gördüğümde. bunda propolis yok yalnız. arı sütü ve polen var. fakat başka bir propolis içeren ürünü var viva gibi adı stamina. tavsiye ederim, kaliteli bir firma ve ürün.
  • bulunamayandır. sakızı bile gross marketlerden aldıgımız günümüzde, istanbul da, ne carrefour ne de migros ta yok.
  • çam balını başarılı bulduğum marka.
  • yalnızca izmir gürmar marketlerde özel olarak satışı yapılan bal. başka bir markette bulunmuyor. özellikle çiçek balını öneririm, çam da güzel ama. farklı.

    bir süredir kampanyalı ürün olarak, 220 gramlık süzme çam balı ve 850 gramlık süzme çiçek balı bir arada satışa sunulmuş durumda. tek satış yok. çeşitler, büyük ve küçük gramajlarda değişerek kombinlenmiş zevke göre. çiçek balını daha çok sevdiğimden, gramajın aslan payını ona vermek yönünde tercih kullandım.

    kavanozun arkasında da '' anavarza bal. eksiksiz, fazlasız bal. diyarından. ege'' ibaresi yer alıyor. önerilir.

    arının sırrı, arıcının sabrı, doğanın kusursuz armağanı...güzel.
  • istanbul avrupadaki kardeşler için levent özdilekte bulunmaktadır.

    başarılı bal...
  • bu bal hakikaten iyi ama bulmakta zorlanıyorum derken geçenlerde bağcılarda altun markette reyonunu gördüm bir de bal gurmesi diye bir sitede satılıyormuş onu da öğrendim.
  • bim de 13 tl ye satılan bal-polan-arı sütü-propolis karışımına internette 35 tl isteniyor.
    bir daha bime geldiğinde hepsini alıp stoklayacağım. bulunmaz bir nimet ve çok lezzetli
hesabın var mı? giriş yap