• --- stargatte sg1 spoiler ---

    stargate sg1da milyonlarca yıl önce yaşamış alteranların günümüzde aldığı ad...

    --- stargate sg1 spoiler ---
  • stargate serilerinde arada bir şekilde karşılaşılır ve çoğu zaman ottan boktan ölürler. hepsi munis, temiz varlıklardır. hem saflık, hem burnu büyüklük, hem zeka, hem mallık, hem de düzgün karakter taşıyan enteresan bir ırktır. teknolojileri çok gelişmiştir. uzay gemileri, kullanım panelleri, güvenlik tedbirleri çok iyidir. ancak güvenlik tedbirlerini tauri'liler kurcalayınca bu tedbirler mutlaka sapıtırlar.

    --- spoiler stargate sg-1 ---

    ayiala kendisi yüzünden hastalanan insanları kurtarmak için kendi yaşam gücünden feragat eder. kendisi görülmüş en güzel ancient (bkz: ancients) kadınıdır.

    --- spoiler stargate sg-1 ---

    --- spoiler stargate atlantis ---

    ışık hızına yakın bir hızda mal mal giderken daedalus'da seyahat eden stargate atlantis ekibi tarafından bulunup durdurulmuşlardır. atlantis'e girer girmez bir hareket ile farklı bir kontrol paneli çıkartıp müthiş hava atarak kontrolleri ele alırlar. sonrasında "sizin burada durmanıza artık gerek yok, burası bizimdir bizim kalacak" derler ve çoğalıcı tehdidini görmezden gelip bunları biz yarattık, yarattığımız gibi yok ederiz mantığı ile küçümserler. sonrasında ise kek gibi avlanırlar.

    --- spoiler stargate atlantis ---
  • yakıtını sarı cüce yıldızlara yani güneşlerin içine dalarak dolduran, ışık hızından daha hızlı gemiler yapabilen gelişmiş topluluk. insanlığın birinci versiyonu.

    günümüz dünya insanları onlara ancients (kadimler) diyor kendileri alteranlar olarak bilinirler. kibir ve tanrı kompleksi olarak goa'uld ile aralarında pek fark yoktur. şans eseri karşılaşılan bir grubu insanlara çöp bile vermemiştir hatta siz bizim teknolojimizden anlamazsınız deyip dünyaya postalamışlardır.
hesabın var mı? giriş yap