• iniesta'yı öveceğim derken, modric gibi adamı gömmek, bunlar hep futbolu çok bilmekten oluyor.. çok bilince kim kimdi, hangi bilgi nerelerde kullanılırdı karıştırıyorsun işte.

    not: biri 6 diğeri 9 yıldır oynadığı takımın değişilmez isimlerinden birisidir.
  • 3 gün sonra luka modric, fransa'yı devirir ve ülkesine dünya kupasını getirirse iniesta'nın önüne geçecek ve gelmiş geçmiş en iyi 2. orta saha olacak.

    1.si için: (bkz: zinedine zidane)
  • eğer yanına xavi koyacaksanız iniesta derim ama orta sahanın tek bir patronu olacak takıma liderlik edecek denilirse modric. modric ballondor sahibi, 5 ucl, hırvatistan gibi vasat bir milli takımla 1 dünya kupası finalisti, 2.si de olabilir, onun dışında kazanamadığı kupa olmayan bir futbolcu. iniesta 2 eurocup 1 world cup, 4 şampiyonlar ligi ve yine dünyada kupa bırakmayan bir futbolcu ancak ballondor kazanamadı ama çok yaklaştı. aralarında 1 yaş var ve modric hala en üst düzeyde, iniesta ise senelerdir japonya liginde. iniesta daha erken yaşlarda adından söz ettirirken modric biraz daha geç açıldı, yine de 2008'deki turnuvada gayet iyiydi. eskaza bize elenmeseler orada da bir başarı yakalayabilirlerdi, ki o maç onlar için inanılmaz bir ders oldu, biz ise her geçen sene eriyip gittik ve tek sığınağımız o maç kaldı. 2023 yılına girerken hala semih, nihat diye kendimizi avutuyoruz. neyse konu dağılmasın bana göre bu versusun galibi modric'tir genel anlamda ama iniesta diyene de saygım sonsuzdur. hatta bu ikisi için zidane'dan iyiler derseniz de bir şey diyemem, bir insanı metalaştırmaya gerek yok, maradona'yı bile geçen birisi çıktıysa zidane'dan daha iyisi de elbet gelecektir.
hesabın var mı? giriş yap