• tony kushner'in bir oyunu ve ayni oyundan uyarlanan hbo filmi.
    (bkz: tony kushner)
  • al pacinonun, meryl streep ve emma thompsonla birlikte rol aldigi bir tv serisi.6 bolumden olu$an divxine sharereactorde rastlamak mumkun.
  • episode guide'inin bulunmadığı dizi.
  • guclu ve aci bir dizi idi, izledikten sonra ilginc tadlar birakiyordu zihinde. tv izlerken beni hic girmedigim ruh hallerine sokmus agir bir dizi idi. al pacino ve diger oyuncular zaten sahane idi ama al pacino daha bir sahane idi; agzindan salyalar sacarken bile parlayan bir adamdi dizide. yarim yamalak izlememe ragmen hala hatirladikca acayip duygular uyandiran bir dizi, egilimli miyim neyim?
  • ekim ayında cnbc-e'de yayınlanacak olan mini dizi.
  • bunun sahne versiyonu iki ayri oyun seklinde sahnelenmis, ikisi de sahnelendikleri yil 'en iyi oyun' tony'si almislardir. dizisi ise emmy adayliklarina ilaveten, en iyi mini dizi, bir dizide en iyi erkek ve kadin oyuncu ve bir dizide en iyi erkek ve kadin yardimci oyuncu dallarinda altin kure almistir. kacirmayalim cumleten.
  • dizinin yönetmeni mike nichols dır. her açıdan sağlam bir yapım. ekim ayını boş geçirmemek lazım...
  • 56. emmy ödüllerinde kazanabileceği tüm ödülleri kazanmış ve sevin okyay'dan öğrendiğimize göre çoğu oyuncunun da birden fazla rolde karşımıza çıkacağı mini dizi. şahane oyuncu kadrosunu da düşününce bir an önce ekim gelse de izlemeye başlasak dedirtmiştir.
  • kanaatimce yilin degil son yillarin amerikada yapilmis en muhtesem televizyon yapimi. 3 saatlik blok halde yayinlanmis bir bolumunu saniye sektirmeden izledim, hatta sahne kacirmayayim diye cisimi tuttum. meryl streep, al pacino ve butun kadro "oyuncu yonetmeni" olarak bilinen mike nichols un yonetiminde sahlanmis sadece televizyonda degil acilen sinemada gosterilmesi gereken bir yapima imza atmislar.

    simdi bu yapimin butcesini, kilini yununu goz ardi edecek degilim, ama amerika'da bu senenin en guzel televizyon olayinin bu olmasi, buna mukabil turkiyeden karsisina turkiyede bulundugum sure icinde toplam 3 dakika izlemeye tahammul edebildigim kurtlar vadisinin cikarilmasina diyecek hic bir sey bulamiyorum. boylesi karsilastirmalar neticesinde insan elbette bati taklitcisi oluyor, elbette bati ozentisi oluyor. olmayana sasarim.
  • bir an once yayınlanmaya baslasa da televizyonun kar$isina cakilsam diye beni sabirsizlandiran dizi. $u emmy odulleri toreninde iki arada bi derede, yildiz gecitlerinin arasinda gordugum goruntuler, yeterince cakilmami sagladi zaten.
hesabın var mı? giriş yap