• ankara kızılayda bulunan bana göre ankaranın en iyi internet kafesi ortalamanın üzerinde bilgisayarları ve ekipmanları vardır standart bilgisayarlarında gtx 1060 ve i5 6600 vardır her oyunu çok rahat yüksek grafiklerde oynayabilirsiniz saat ücreti 2.75 tl haftasonu ise 3.0 tl biraz pahalı ama bu enflasyonda normal bence vip odalarında razer ekipmanlar ve makanik klavyeler var 1070 ekran kartlarıyla beraber oyuncu koltukları vs var oranın saat ücreti 5 tl falan olması lazım ayrıca mutfaklarıda var uygun fiyatlı yemek çıkartıyorlar dürümleri güzel kısaca ankaradaki iyi internet kafelerden biridir vakit geçirmek için gidebilirsiniz
  • büyük ödüllü cs:go turnuvası düzenleyeceğini duyuran ankara’daki elit kafe. bir kaç kez gittim ve her pcnin maliyeti en az 8.000tl. şaşırtıcı. bir internet kafe için pcleri fazla abartı. evde böyle sistem kuramayan profesyonel e-sporcular var. ankara’da e-sporu ileri taşımak isteyen bir sahibi var anladığım kadarıyla.
  • kızılayda rumeli çorbacısının alt binasında hizmet veren soğuk kış gecelerinde bilgisayar oynayarak konaklayabileceğiniz meramla beraber bence ankaranın en iyi internet kafesi.lakin alt katın vip kısmındaki lağım kokusuna acil çözüm bulunmalı burun direği bırakmıyor adamda.
  • bugün farkettiğim başka bir güzelliği varki bazı masalarında msi ın 144 hz 27 inç monitörleri var oyun oynamak tadından yenmiyor bu monitörlerle ..
  • ikinci şubesini açan ankaranın ilk ve tek espor merkezi. kaliteli oyuncuların tek adresi olmuş durumda. ankara'yı espor sektöründe taşımaya devam ediyor.
hesabın var mı? giriş yap