• esasında süre olarak 3 saat degil,genelde 3 günü bulan ve nüfusu genelde iç anadolu'nun bağrından kopan vatandaşlarımızdan oluştuğu icin 3 günü bulan düğünlerdir.evlere asılan türk bayrağıyla biz bu gadder milliyetçiyiz kardeşim, düğün günü bile askere gidecek gibi tetikteyiz çagrışımı veren sevimli düğünlerdir.bir yerden sonra alışkın da değilseniz bitsede kurtulsak su işkenceden dediğiniz ankara havaları bir yana arada güzel türküler dinlemeniz mümkündür.bu arada akrabalar içerisinde oyun havasını ıyi kıvıranlarda varsa değmeyin gitsin.iki de kalkıp siz kıvırtırsanız eğlenceli olabilir.bu söyledigim düğünler gerçek ankara düğünleridir ,yani ankara nın kemiğini oluşturan orta ve dar kesimlerin düğünleridir.
  • "sokak kadını vicdansız sürtük" sözlerine sahip şarkının çalındığı düğünler. geline bir gönderme olmasından korkuyorum.
    damat burada geline sesleniyor.
  • keçiören düğünleri diyerek bence daha detaylı incelenmesi gereken sosyal vakalardır. şu an maruz kaldığım bir tanesi sonrası bu nasıl bir eğlenmek diyerek kaybettiğim işitme yetimin geri gelmesini umuyorum.

    son ses bir elektro bağlama ve korg eşliğinde aşağıdaki sıra ile aynı şeylerin çalıp durması ise kendimi loop a alınmış bir sahnenin içerisinde hissettirmiştir.

    angaranın bağları
    dilara
    hayatı tespit yapmışım
    bize her yer angara

    bu liste çeşitli shuffle algoritmalarıyla dönüyor da dönüyor ve 200+ kişinin olduğu bir topluluktan kimse “lan biz ne yapıyoruz” demiyor.
hesabın var mı? giriş yap