• dünya'nın en uzun yürüyen merdiveninin sergilendiği yerdir. (ismi yürüyen merdiven olmasına rağmen genellikle yürümez çünkü, buraya koymalarının amacı sergi içindir muhakkak)
    (bkz: #1262864)
  • aynı metronun hastane durağındaki yürüyen merdivenden daha uzun bir yürüyen merdivene sahip olmayan metro çıkışı.
  • çarşı izni münasebetiyle özellikle haftasonları fiziksel olarak hepsi birbirinin tıpkısı, anadolu'nun bağrından kopup gelmiş vatani görevini ifa eden, 3 numara tıraşlı ve esmer delikanlıların gençlik parkı>atatürk bulvarı>güvenpark şeklindeki tur atma rotalarında bir soluk alma, kız kesme, etrafa yabancı gözlerle bakma mekanıdır karanfil metro çıkışı. bağcıkları farklı ve cırtlak renge sahip çakma konversli (conserve), maltepe pazarı menşeili pembe polarlı, buz mavisi kotlu, minimum 100ml jöleli dik-dik-dik-dik saçlı emolarla nöbetleşe bekleşirler bu noktada. gecenin ilerleyen saatlerinde hayat kadınlarının da tam bu çıkışta bekledikleri görülmemiş değildir. ayrıca bu çarşı iznindeki arkadaşlar gelip geçeni kestikten sonra soluğu internet kafede alırlar ve monitörlerinin etraftakilerce görülüp görülmemesini fazla takmazlar.

    velhasıl, her cibilliyetten insanın görülebileceği bir yerdir.

    siz istanbullular nasıl diyor, taksim burger king?
  • aylar sonra yürüyen merdivenlerin ikisinin de çalışır olmasıyla gözlerimi yaşartmış mekan. ama uzun sürmez biliyorum bikaç güne bozulur birisi.
  • ogrencilik yillarimda kisin merdivenlerdeki (tabii ki yurumeyen cins olan merdiven) kar nedeniyle fena halde dusup bilegimi incittigim cikis..yine de anilarin biriktigi, nice dost bulusmalarinin yasandigi mekanlardir oralar. ozlenir..
  • toplu taşımayı bıraktıktan sonra neresiydi diye düşüneceğiniz çıkış...
  • ankara'nın ergen apaçisinin buluşma yeri. buradan çıkarken her defasında çevreye fıstık atasım gelir. özellikle buraya tüneyip bekler bu evrim karşıtları. apaçiliğin kitabı burada yazılır. ergenilğin ötüken'idir burası.
hesabın var mı? giriş yap