• varolduğuna inandığım insandır. ankara'nın izmir'e veya istanbul'a göre dezavantajları vardır olmuştur olacaktır , ama ankara'da yaşayıp bir insan mutlu olabilir mümkün böyle birşey, imkansız değil.

    ancak tabi ki birtakım koşulları var. şimdi sürekli mutlu olmak diye birşey yok, önce onu kabul etmemiz lazım. bir adam izmir'de yaşarsa sürekli mutlu mu olacak? hayır. %100 değil. her saniyesinde değil. ankara'da yaşarsa da sürekli mutsuz olmayacak. mutlu olmasının koşullarını sıralayacak olursak çeşitli fraksiyonlara ayırabiliriz. mesela sevgilisi ankara'dadır insanın. o yüzden mutlu olabilir ankarada. sevgiliye bağımlı bir mutluluktur bu tabi ki. ama mutludur sonuçta o insan ankarada. veya ailesi ankara'da olabilir. o insan küçüklüğünü de ankara'da geçirmişse ankara'da mutlu olma ihtimali çok daha fazladır. veya sevgiliyi aileyi geçtim, çok güzel bir arkadaş çevresi vardır o insanın. hergün bir aktivite hergün bir espri, eğlenceler şenlikler. o insan da mutludur bak. daha çeşitli yolları da var.

    ha sen dersen ki, ben ankara'ya bok atarak karşı cinsi etkilemek veya da havalı gözükmek istiyorum, ya da ilgi çekmek istiyorum o zaman doğru yoldasın. ankara'ya bok atmak güzel bir yöntem, işe yarar, paralel bok atma yöntemleri de var. okuluna bok atabilirsin mesela, işte çok zor falan. çok zor bir okul , herkes çok inek vs.

    ya da bu hislerinde samimiysen ve da kendi hayatına dair fikirlerini uygulayabilecek kadar cesursan ve imkanın varsa ankara'ya da okuluna da siktiri çekersin. gider istediğin şekil yaşarsın.

    (bkz: ukte)
  • sevişiyor olabilir o sırada.
  • bir yerden bi yere gitmek için, saatlerce trafikte beklemeyen, düzeni seven insandır.
    en azından, ankara'yı kar yağarken görmüştür.
  • çok yüksek ihtimalle izmirli veya istanbullu değildir. ya hiç gidip görmemiştir oraları ya da yaşamamamıştır bu iki şehirde. istanbul neyse de; izmir bir başkadır, bambaşkadır.
  • demlenmiş çay ve ankara pazarlarının güzel sıkıcılığını seven insanlardır.

    http://www.birgun.net/…08&year=2011&month=01&day=28
  • benim lan bu. şu anda camdan bakıyorum ve şu şarkıyı dinliyorum:
    http://www.youtube.com/watch?v=8vcyktx_5us

    birazdan da dışarı çıkınca sevgilimle kartopu savaşı yapıcam. işte böyle mükemmel bir yer ankara.
  • oha yok artık, böyle bir insanın olduğuna inanmıyorum. zaten hayattan zevk almak onların neyine, hepsi iğrenç gri memur sıkıcı filan, zaten en eğlenceli insanları sınavla seçip izmir'e alıyolar, sonra şahane ve hayattan zevk almayı bilen insanları da istanbul'a yerleştiriyorlar. geri kalan insan yığını da işte ankara'da.. diğer illerdekiler insan bile değil zaten o derece.
  • o sırada siyasi harita rulosunu birilerinin götüne sokuyor olabilir.
hesabın var mı? giriş yap