• yeni kullanmaya başladığım kablosuz bluetooth kulaklık.
    https://www.amazon.com/…hene-enhanced/dp/b07cb7y44k

    ses kalitesi gayet iyi, klasik bluetooth sıkıştırmasından kaynaklı bir whoosh sesi var sadece - aac olarak sıkıştırılmış dosyalarda bu en az belirgin ama spotify (ogg) ve kendi mp3leriniz varsa burada tekrar bir encoding oluyor ve inceden bir sıkıştırma etkisi diye tahmin ediyorum.

    kulak içine düzgün fit etmesi için hem kulak kanalına giren uçlardan farklı boylarda var, hem de kulagın kepçesinin iç kıvrımlarına tutunacak kanatlı ek plastik parçalardan cıkıyor. ben kanatsız olarak kullanıyorum, en rahat bu şekilde kullanılıyor.

    sokakta telefonla konusurken karşı taraf hiç sesini duyamadım alamadım vs demedi. kablolu anker bt kulaklıklarda kablodaki mikrofonu konusurken agzıma doğru tutmam gerekebiliyor zaman zaman.

    kutusu aynı zamanda 600mh pil barındıran şarj cihazı. resmi spec'lere göre total 12 saatlik bir pil ömrü ve bir seferde 3.5 saat kadarlık bir çalma ömrü var. realitede bu 2 saat falandır benim tahminim. bana yeter diye tahmin ediyorum. görecez.

    verge incelemesi var : https://www.theverge.com/…ite-review-price-features
  • disarida konusurken dis sesi cok fazla aliyor. firmware update'le giderilebilecek bi sorun mu bilen aydinlatsin lutfen.
hesabın var mı? giriş yap