• dusunduren, anlam gibi bir anlami olan facebook statuslaridir.
  • "there is a fine line between self-confidence and ego.. there is a fine line between ego and cocky too.. there is even finle line between cocky and arrogance... annddd those who attempt to show their self-confidence may sometimes fail to see the fine line in-between and become rather arrogant...."

    edit: kısaca diyor ki efenim özgüven-ego; ego-ukalalık; ukalalık-küstahlık arasında ince bir çizgi vardır. özgüvenimi göstereceğim derken sıçma ihtimaliniz de yüksektir. kendime güvenimi göstereceğim derken küstahlaşabilirsiniz.. etenşınnn.. dikkkkatt yani...

    (tamamıyla şahsıma ait bir status'tur.. alıntı değildir... ama yine de tırnak içine alalım. ispiyonlanır falan mazallah)
  • kiz dedigin "ankara" gibi olmalı ; yazın sıcak kısın soğuk yani tepkisi net olmalı. herkesin fethetmeye gözünü diktiği bir şehir gibi değil de , herkesin yaşanmaz bu memur şehrinde dediği gibi sade ve sessiz olmalı ve icinde köprüsü denizi olduğu için değil de, boş sokaklarında bile gezerken mutlu olunduğu için sevilmeli...
  • "bition benim isyanımdı." overdose
  • "ne kadar da fedakar ve cefakar belediye başkanlarımız var, düşündükçe gözlerim yaşarıyor !!! bugün gördüm, birisi hiç üşenmemiş kocaman bir afiş hazırlatıp asmış meydana ve kendini aynen şöyle tanımlamış;" halkına hizmet etmeyi kendisine ilke edinmiş başkan!" aklıma geldikçe göz pınarlarıma engel olamıyorum, tutamıyorum kendimi ! ifadeye bakar mısınız " hizmet etmeyi kendine ilke edinmiş !" halbuki biz belediye başkanlarını hizmet etsin diye seçmiyoruz ki ! bunu kendine ilke edinmiş yahu, ne güzel bişey bizim için, ne büyük bir lütuf ! hepimiz bundan ders alalım, durun hatta hepimiz örnek alalım bu davranışı ! ey doktorlar siz de kendinize hastaları iyileştirmeyi ilke edinin- ki göreviniz bu değil biliyoruz-, ey öğretmenler sizde öğrencilerinize bilgilerinizi aktarıp onları eğitin- kızmayın canım sizin asli göreviniz de bu değil biliyoruz ama ben öyle yapacağım-, teşekkürler, binlerce kez teşekkürler, minnettarız, çok yaşa !!!"
  • "ya sen piraye'ye nazım'ı yıllarca beklettirip sonrada nazım'ı vera'ya yâr eden dünya değil misin ?"
hesabın var mı? giriş yap