• fringe izleyememe nedenim veya bir bölümü iki defa seyretme nedenim diyebiliriz. ilkinde bölüm boyunca kendisini seyrediyorum. ikincisinde ancak bölümün konusuna odaklanabiliyorum. o da anna izin verirse tabi.

    rabbim özene bezene yaratmış.
  • the tonight show with jay leno'ya katılmış olan güzel oyuncu.

    http://www.youtube.com/watch?v=h7lxzs06pg4

    programın diğer konuğu anna torv gibi avustralyalı russell crowe olunca, avustralya aksanı dört bir yanı sarmış. ikisinin arasında geçen sohbet çok hoş. keşke jay leno'yu bir kenara bırakıp sohbete devam etselermiş.
  • güzel hoş da robot gibi kadın yahu! bir gram işve naz bi yumuşaklık yok. bi rahatlasa şöyle, dişlerini sıkarak konuşmasa, yaldır yaldır yürümeyip gülerken gökgürültüsü sesi çıkarmasa daha hoş olcak da, napalım yine de severek izliyoruz.
  • sıradan bir sarışın gibi gözüken ama mükemmel dudaklara* sahip olan oyuncu.

    dudaklar o renkse göğüs uçları kim bilir nasıl güzeldir diye düşünmeden duramıyorum.
  • görsel güzelliğiyle olduğu kadar 3.sezondaki performansıyla seyircileri gönülden etkilemiş oyuncu.
  • avustralyalılara olan sempatimi o sert duruşuyla tavan yapan hatun.
  • konuşurken ellerini çok fazla kullanan bir hanımefendi. kendisi ile ilgili herhangi bir videonun sesi kapatılsa da öyle seyredilse, el hareketlerinden neyi anlatmak istediği az çok anlaşılabilir.

    http://www.youtube.com/…p5cj5jcl_s0&feature=related
  • sanıyorum kimse bahsetmemiş ve nasıl olmuş da bahsedilmemiş bilmiyorum ama fringe'den önce, mistresses adlı bbc yapımı ingiliz dizisinde, bir olivia dunham karakteri kadar beni benden alan, alex adlı bir lezbiyeni canlandırmış ve kendisini daha da sevmeme sebep olmuştur. hoş kimi neyi nasıl canlandırırsa canlandırsın ister kötü ister iyi ben kendisini hep seveceğim ve oyunculuk adına kötü de oynasa umrumda olmayacaktır ki söylenilenlerin aksine bence oyunculuğu da iyidir.
  • fringe'in iki bölümünü izledim ve kadını tanımamama rağmen australian bu dedim. amerikan aksanı konusunda çok sıkıntı çekiyor belli ki. kısa bir google aramasıyla en çok eleştirilen yönünün bu olduğunu da öğrendim. john noble'ı tanımama rağmen "lan" dedim. bu adam amerikalı mıydı yoksa diye açtım baktım. her şey dudakla olmuyor demek ki.
  • fringe'de ağzını yüzünü yamulta yamulta oynamasa ne güzel olacak. devamlı bir tripler, aşırı dramatik hareketler. garip garip mimikleri var zaten, paso bi heyecan bir aksiyon. bir sakin dur be abla.

    editimla: ilk sezona özelmiş bu haller, sonradan düzeliyor gördüüğüm kadarıyla.
hesabın var mı? giriş yap