• benim ofis arkadasimdir. kendi tabiriyle cocuklari hic sevmiyor. bir cocugu kucagina aldigini, onu buyuttugunu dusunemiyor. erkeklere de inanilmaz derecede guvensiz. kendisi bir heteroseksuel olmasina ragmen erkeklerin cogundan da nefret ediyor. bana da ilk zamanlar cok mesafeli davranirdi, 2-3 yilin sonunda daha yeni yeni az cok derdigini paylasmaya filan basladi. genelde boyle insanlar/kadinlar pek bilmedigim icin sasiriyorum. bir yandan "acaba bir derdi mi var ulan" demek/sormak istiyorum, diger yandan ise "beni ilgilendirmez, herkes ayni olmak zorunda degil" diyorum. yine de her sike merakli bir toplumda buyudugum icin ne kadar kontrol edersem edeyim, kendimi " arkadas, bir kadin nasil cocuk sevmez, istemez" demekten de alamiyorum.

    zoge: hahaha, manyak misiniz abi, neyini begenmediniz bunun? sanki ben bir sey dedim, neyse onu aktardim. bir de msj ataydin iyiydi ama, neyse.
  • büyük ihtimalle aynı zamanda evlenmek ve çocuk doğurmak istemeyen kadındır. neyse ki keyfinin kahyası yok.

    sebepleri de burada; (bkz: kadınların çocuk istememe sebepleri)

    efor sarf etmenize gerek yok. mevcut kaynakları kullanmanız yeterli.
  • bir çocuğu büyütmenin sorumluluğunu istemeyen kadındır. toplumun anne olma dayatması nedeniyle çocuk sahibi olma fikrine zaman geçtikçe soğuyan kadın da olabilir. 2. kategoriye giren bir kadın olarak, hadi evlenmiyor musun, bak 30 yaşına ne kaldı çocuğu ne zaman yapacaksın ki sorularından o kadar bıkmış durumdayım ki, önümüzdeki 20 yıl içerisinde çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.
  • toplumsal kalıplara ters düştüğü için herkesin benmerkezci, bencil, soğuk ve uzak bir insan olmakla suçladığı, hatta içleri rahat etse rahat rahat canavarlıkla hayvanlıkla falan yaftalayacakları kadındır bu.

    halbuki çok sorumluluk sahibi olup, sorumluluklarına bir de koskoca canlı eklemek istememektedir. belki de çocukları çok sevmesine rağmen bağımlı sevgilere mesafeyle yaklaşmaktadır. belki bu dünyada yeterinden de fazla bebek ve çocuk olduğunu düşünmektedir. belki depresyona meyyal bir yapısı vardır, post-natal depresyondan çekiniyordur. belki de bu dünyada hiç kimseye birlikte çocuk yapacak kadar güvenmiyordur. ve saire ve saire, uzar gider. kendisine göre elbet sebepleri vardır. ve bunları açıklamak zorunda da değildir, "bencilim ben arkadaşım, uğraşamam" der geçer.

    edit: gün gelip her şeye rağmen isteyebilir :')
  • 0
  • anne olmayı istemek tamamen hormonal olduğundan dolayı, büyük ihtimalle kendisi düşünebilen bir hayvandır.

    zöge: sanırım 'tamamen hormonal' kısmını beğenmediniz. doğru, 'bencilliği' unutmuşum. onun hormonlarla alakası yok.
  • sayılarının yükselen bir trendle çoğalmasını istediğim kadın türü. insan denilen canavardan dünyayı topyekun kurtaracak kudret bu kadınların damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
  • küçücük bir çocuğu kendi iradesi dışında dünyaya fırlatmak istemeyen kadın. aynı zamanda masum bebeğinin bu gezegenin pislik insanları arasında kaybolmasını istemiyor da olabilir. üremeye, kendinden bir iz bırakmaya meraklı değildir ayrıca.
  • "en iyi çocuk arkadaşının çocuğudur" inancında olabilir
  • genellikle bir süre sonra fikrini değiştirir bu kadın. ama hayatını doldurabildiği yeterince meşgalesi varsa bu niyeti de kötü değildir. varsın başkaları üresin. hatta sibel üresin.
hesabın var mı? giriş yap