• sokakta piknik yapan köpüşlere bıçak çeken bebek içeren video.

    edit: şu beladan kurtarın artık bizi! bisiklet, koşu gibi temel hak ve özgürlükleri geçtim, ölüm tehlikesi yaşanıyor. ne kanunu ne kuralı? insanın can güvenliği ilk öncelik değil mi o kanunlarda?
    edit2: ulan ahlaksızlar troll kanal ilan edip gündemden çıkarmışsınız başlığı! götünüzü kemirirler umarım.
    edit3: yeniden gündemde!
    edit4: özelden gelen mesajların çoğu "bisiklete binmek, koşmak temel hak ve özgürlüklerden mi aq" oluyor. iki yüzlü şerefsizler. kız çocuklarına bisiklete binmesin, koşmasın diye yobaz aile baskısı başlığı açılsa hemen damlarsınız. ama köpek sürüleri hem erkek hem kadınları tehdit edince "özgürlük, hak değil".
  • itetaparlar gelmeden yazayım.artık tek çözüm köpek ticaretini ağır yaptırımlara bağlamak ve topyekun sokak köpeklerinin itlafıdır.sözümona antalyada hayvan derneklerinin kısırlaştırdık deyip kısırlaştırmadan hayvanları sahte küpelerle sokağa geri saldığını unutmadık. hayvana sokağa mama atmakla hayvansever olunmuyor.onları satın alıp sokağa atanlar da hayvanseverim diyenler.

    edit: hakaret içerikli mesaj yollayanlara cevap verilmeyeceği gibi asliye hukuk mahkemesinde hesaplaşılacak ve uzlaşma talepleri reddedilecektir.
  • kimbilir o bebek o köpeklere ne yapmıştır. halbuki o "mahsum" çocukların gözlerinin içine muhabbetle baksa, başlarını okşasa, cebinden iki parça horoz kanadı, bir parça salam çıkarıp verse saldırırlar mıydı?
  • bebeğin yanında köpek maması yok muyducular damlar birazdan
  • birazdan gelir "bu hayvanlarin habitati burasi, bizden once de buradaydilar, sorun beslenmemeleri" gibi cumleler kuranlar.malesef ülkemizde sokak hayvanlarinin sayisinin artmis olmasi medeniyetin artiyor olusu ile dogru orantili zannediliyor.

    ıyi niyetli olaylardan bihaber hayvanlari tenzih ediyorum ama aralarinda delileri var ne yapayim. gerci yakinda hayvan demek de yanlis olur ondan da ozur dileriz.
  • başıboş köpek sorunu tüm türkiye'de olan çok ciddi bir sorundur. bizim ülke boyutunda başka ülkelerde böyle sorunları çok duymuyoruz.
  • ne saldırması canım, olur mu hiç öyle şey.. minnoş ve tatlı köpekçikler sadece biraz oyun oynamak istemiş ne var ki bunda?
  • sokak köpeği diye bir kavram gelişmiş ülkelerde olmaz. sokağı geçtim bir çok gelişmiş ülkede ormanda, doğada dağ bisikleti kullandım, kamp yaptım, kayak yaptım oralarda bile başıboş köpek görmedim. gittiğim yerlerde bu saçmalık bir tek hindistan, pakistan gibi ülkelerde vardı. kendini hayvan sever sanan ama aslında ne dediğini bile bilmeyen insanlar yüzünden bizim ülkemizde de sorun haline geldi. umarım daha fazla insanın canı yanmadan bir çözüm bulunur.
  • şu habere inanmak için saftan öte olmak lazım.
    20 köpek saldırmış ama çocuğun düşmesinden kaynaklı morluk dışında ne annede ne bebekde yara var.
    ulan bırak 20 yi 2 köpek aynı anda saldırsa paramparça eder ikinizi.
    bitli sokak köpeğinin havlamasından korkup bebeğini düşüren kadını, 20 köpek saldırdı diye haber yapmışlar.
  • belediyelerin acilen mantıklı çözümler üreterek bu sorunu halletmesi gerekir. çünkü yükümlülüğü budur.
    mesela diyanete ayrılan bütçenin yarısını kullanarak barınakları yaşanır hale getirebilirler.
    ücret karşılığı alınan hayvanları sokağa atan insanlar için ise ciddi para cezaları getirilmelidir.
hesabın var mı? giriş yap