• inci sözlük'ten enlargeyourpenis nickli yazarın tefrikalar halinde yazdığı, internet aleminde okuduğum en başarılı, en yaratıcı hikaye. başlarda sıyırmış bir ergenin hezeyanları şeklinde ilerlerken, ortalara doğru gerçekten yarmaya başlar, finalindeki ters köşe ile de darmadağın eder, yere serer.

    linkleri yenileyelim:
    incisözlük: http://incisozluk.com.tr/…rdi-acaba-neler-hissetti/
    sadece başlık sahibi yazarın yazdıkları: http://incisozluk.com.tr/…-neler-hissetti/sahibi/1/
  • beni gecenin bu saatinde, ekranin basinda sok gecirtmis halde birakan hikayedir.
    sacma sapan bir isme sahip, aptal bir geyik saniyorsunuz önce. hikaye kendini okutuyor. ilerledikce gülmekten catliyorsunuz bir yandan da iciniz aciyor.
    ama ya finali? offff... gece gece ne halt yemeye actim da okudum bilmiyorum.
  • okudukça okuyası geliyor insanın. ayrıca ekşi yazarlarına da göndermeler var hikayede.

    --- spoiler ---
    1. katın bankacı büyük kızı indi merdivenlerden. baktım fular takmış. edit: imla dedim bir sik anlamadı amk. ironiden anlamayan nesle aşina değilim dedim, hala takmadı amk yürümeye devam ediyor. bugün de herkes garip diye düşünmeye başladım içimden. oturmuş önder açıkbaş'ın nasıl ünlü olduğunu düşünürken şükran teyze'nin salon camlarını silmekte olduğunu farkettim. seslenmeden dikkatini çekmeli, cool görünmeliydim. çocukluğumdan beri üzerinde çalıştığım ankaralı yasemin dans figürlerini sergilemeye başladım. böyle zekiliklerim vardır bildiğiniz gibi. dikkatini çekmeyi başarmıştım. oğlum napıyorsun, açlığın var mı? dedi. anne şefkati göstererek bacaklarını izlememe engel olamassın dedim. girdi içeri.. hepten sıkılmaya başlamıştım amk. babamdan da ses seda yok. bari 1. kata çıkıyım da eti cin'i var mı soruyum dedim. babamın msn'den görüştüğünü kadın açtı kapıyı.. eti cininiz var mı dedim? bir şaşırdı, yok dedi. babama söyleseniz de beni eve alsa keşke, sizi dinler dedim. oğlum bak git.. annene söylerim söylediklerini, rahatsız etme beni dedi. annemi karıştırma oç deyip bahçeye kaçtım.

    not: 1. kattaki kadın babamı mehmet amcayla aldatıyor olabilir.

    --- spoiler ---
  • bunu kim yazdıysa kesinlikle kitap yazmayı denemeli.korkutucu bir yaratıcılık.
  • finaliyle insanı duygulandıran inci sözlük yazı dizisi. sanırım bu kadar kaliteli bir hikaye ekşi'deki hiçbir başlıkta yok.
  • kardeşinin dünyaya gelmesi üzerine aklına takılan bu soru ile kafayı yiyen birinin hikayesi gibi. hakikaten enteresan bir kurgu.

    --- spoiler ---
    hiyhhh! galiba o 1 yaşındaki kardeş de bu takıntıya... anne de işte... hani kahırdan:((
    --- spoiler ---
  • uzun süre kendini tekrarlıyor. finali de bildik.
    en fazla 1/4'ü olsa finali de mazur görülebilir, idare ettiği söylenebilirdi.
  • --- spoiler ---

    babasından dayak yerken "baba sessiz ol merve'nin göğüsleri büyüyüor" diyen arkadaşın hikayesi.

    --- spoiler ---

    resmen rahatsız oluyorum lan okurken; adam ciddi sorunlu bir hikaye yazmış.
  • özellikle şu kısmıyla yarmış hikaye:
    "kapıyı ben açmaya karar verdim indim aşağıya. karşımda turuncu mont giymiş 2 adam vardı. günaydın dediler cevap vermedim. biz acr güvenlik hizmetlerinden geliyoruz binanızın güvenliği için... bir şeyler dedi tam hatırlamıyorum. bizim siyasetle işimiz olmaz deyip kapattım kapıyı."
  • tuhaf bir yazı. şaşırtıcı yerlere bağlanıyor zaman zaman ve bu da güldürüyor. yazarın bu yazıyı yazarken neler hissettiğini çok merak ediyorum. bazı yerlerde gerçekten bir psikopatın düşüncelerini okuyormuşsunuz gibi hissettiriyor.
hesabın var mı? giriş yap