• bu zavalli yavrucuklar "meme emme" hadisesini daha asamamis olurlar. kucaga, omza filan konulduklarinda hemen patileriyle ittir ittir ve ovustur ovustur hareketi yaninda emme cabalarinda bulunurlar. acinasi bir goruntudur bu ama fevkalade de rahatsiz eder kisiyi, kendi gozlemlerime gore bu hareket kedi 4 aylik oldugu zaman kaybolur.
  • kediyle beraber uyumak gibi bir modunuz varsa, ve hatta utanmadan bir de uykunuz agirsa sabah ayna kar$isinda acemi cerrah elinden cikmi$ gibi olursunuz yaz aylarinda..

    i$in daha da kotu tarafi, yavru kedi icgudusel olarak "meme dedigin yer sicak olur" mantiginda hareket edeceginden, buyuk olasilikla ilk saldiracaklari nokta cinsel organlar, o da olmadi kasiklardir.
  • bu tip prematüre sahiplenilen kediler kucağınıza aldığınızda boynunuzu emecek, yetişebilirlerse saçınızı yalayacaklardır. kedilerin erkeklerle aynı motivlere sahip olması beni hep şaşırtmıştır. bu durumda ertesi güne oluşan hickie'lerinizi "sokakta kedi buldum el kadar inanmazsın, annesiz yavrucak" diye açıklayabilirsiniz. (doğru olmak zorunda da değil)

    hatta madem öyle (bkz: kedi sanilan erkekler)
  • kulak memesi kıvamından önce ayrılmaları bakacak kişiye çok zahmet verecek,aynı zamanda sikko için de pek meşakkatli bir bebeklik döneminin yaşanmasına sebep olacaktır. anne kedinin ölmesi durumunun haricinde yapılması sakıncalı bir eylemdir.başa gelmesi durumunda nolur,ucunda ölüm mü vardır;yavrulara özen gösterilmesi durumunda hayır...
    bebelerin biberon ememiycek derecede küçük olmaları durumunda yağdanlıkla(kullanılmamışı makbuldür) beslenmeleri mümkündür.
  • sizi annesi sanır, kucağınızdan inmez, indirirseniz miw miw diye ağlamaya başlar, bidaha kucağınıza alınca susar ve uyur, siz nereye gitseniz o da peşinizden gelir, zamanla siz de kendinizi onun annesi sanmaya başlarsınız.
  • ohh jimin kedisi buna güzel bir örnek teşkil ediyordu en son gördüğümde. azim yapıp kendini geliştirdi mi bilemiycem.
  • yeterince anne sütü emmediklerinden dolayı raşitik riski yüksek olan kedi grubu. uyurken derin nefes alıp veren kişilerin göğsüne yatma alışkanlığını hiçbir zaman yitirmezler, bahsi geçen kişi uyuduğu anda üstüne çıkarlar. eve ilk geldiğinde evde en çok zaman kim geçiriyosa onu annesi beller, neyaparsanız yapın da bundan vazgeçmez, annesinin üstüne çıkıp uyumaya çalışır ve ne kadar reddedilirse reddedilsin fırsatını bulduğu anda orada uyur, annesine hiçbir zaman küsmez.
  • yanınızda uyurken, dudak emme, parmakların bilumum emilesi yerlerini emme, tişört emme kısacası ne bulduysa emme moduna giren kedi modelidir.
  • anne sütü alamadıkları için kemikleri tam olarak gelişmeyebilir. o zaman bağırsaklarını boşaltamazlar hep kabızdırlar. sizi uyutmadığı bir gecenin köründe onu veterinere götürür lama yaptırırsınız. bağrışlarına zor dayanacaksanız sakın izlemeyin.
  • bu bahtsız bebecikler tastaki sütü içmeye çalışırken patileriyle içgüdüsel olarak süte bastırma eğiliminde bulunurlar, yüzlerini süte daldırırlar, süte basınç uygulamazlarsa içemeyeceklerini sanırlar..çok tatlıdırlar çook, insanın kedi olası gelir bu görüntü karşısında
hesabın var mı? giriş yap