• antalya büyükşehir belediye başkanı chp’li muhittin böcek, kent merkezi, alanya ve manavgat ilçelerindeki fayton faaliyetlerine 10 haziran itibarıyla son verileceğini söyledi. böcek, faytoncuları işe alacaklarını, atları da hayvanat bahçesine teslim edeceklerini kaydetti.

    helal olsun muhittin başkan. darısı diğer illerimize...

    kaynak

    edit:
    10 haziran diye yazmıştım ama akıllı telefonun azizliğine uğradım. moderatör arkadaşlar başlığı düzeltirse sevinirim...
  • uzun zamandır duyduğum en güzel haber.
    kale kapısından haftada iki üç kez geçerim ve her geçişimde içimden söverdim.
  • başkan muhittin böcek'in facebook'tan duyurduğu güzel haber. yaz sıcakları başlamadan, hayvanlara eziyetin son bulacak olması son derece sevindirici bir şey. darısı diğer şehirlerin başına.
  • başkanım çok yaşa
  • faytoncuların ekmeğiyle oynamaktansa, hayvan haklarına uygun bir düzenleme yapıp fayton kültürü korunabilirdi.

    sen faytoncuyu engelleyeceğine fordçuları engelle, sahil magandalarını engelle.

    edit: chp'li diye belediyenin her yaptığını desteklemek zorunda değilim. kudurmayın. at gözlüklerinizi bırakın.

    edit2: hayvanat bahçesinin hayvanlara işkence olduğunu bilmeyen gerizekalılar da mevcut aramızda.

    edit 3: anneme küfredenin kendisine iade ediyorum.

    edit 4: fordçular kudurmuş anlaşılan buyrunuz
    link
  • reyizim sende adalara bi el atıver
  • çok güzel haber. gönüllerde böyle böyle kalıcı olacaksınız.
  • yazık oluyordu o güzelim atlara. hem insana hem sıcağa hem de rezalet müziklere maruz kalıyorlardı. çok iyi olmuş. çok da güzel olmuş.
  • fayton kültürü diye bir kültür uydurup bir de korunması gerektiğini düşünen hayvan düşmanı orospu çocuklarına dert olmuş yasaktır. ayrıca kimse işsiz kalmamış. başkan onları işe alıp hayvanları da hayvanat bahçesine gönderiyormuş. bir şeyi de okuyun.

    uzun zamandır yapılmış en iyi icraattır. şehrim adına çok mutlu oldum.

    edit: 16. yüzyılda yaşamıyoruz. tarihini hayvanları istismar etmeden de koruyabilirsin. seni üç gün bağlasınlar faytona, 55 derece sıcakta beyin yakan müziklerle erimiş asfaltta yük çek bakalım nasıl oluyor. kaç tane at senin çok değeri 'fayton kültürün' için ölüyor haberin var mı?
    tarihine bu kadar meraklıysan korumasında ve ilgilenilmesinde gönüllü olabileceğin onlarca kurum var, hayvanları istismar etmeyi savunacağına gönüllü ol. boş boş konuşma, eyleme geç.

    edit2: hayvanat bahçesi en matah yer olmasa da sokakta akşama kadar sıcak veya soğukta, yeterince gıda ve su, veteriner desteği alamadığı yaşamından çok daha sağlıklı bir seçenek. yahu siz antalya'da yaşıyor olamazsınız. burada yazın insan duşun altında terliyor, sıcakta markete gidip gelirken baygınlık geçirdiğimi biliyorum. akşama kadar haddinden fazla yükle, o güneşin altında yaşamasını nasıl isteyebiliyorsunuz? ne kadar kötü insanlarsınız siz ya!
  • darısı adalar'ın başına
hesabın var mı? giriş yap