• hala depresyonda oldugunun ve bi ilerleme kaydedemedigin ispati olan ironi.
  • anti depresan ile alkolün görünürde hiçbir zararı olmamasına karşı karaciğerdeki tahribatın boyutu inanılmazdır.. tabi kullanılan anti depresan ve alkolün miktarı da çok önemlidir hiç zararı yok diyebilmek için..
  • ikisi de ayri ayri bi boka yaramadigi gibi, ayni anda alindiginda hic bi boka yaramaz..
  • karaciğere verilen zararı kat kat arttırdığı söylenir fakat anti depresanın üstüne ya da altına alkol alan insan zaten karaciğerini düşünecek halde değil demektir.. akıl sağlığıyladır onun sorunu daha çok.
  • antidepresan her gün vardır, alkol hayatınızdan çıkan bir şeyin özlemine antidepresanın yetemediği zamanlarda aklınıza geldikçe vardır.
  • prozac, citara vb ilaçlarla alkol alımında bir zarar görülmemesine karşın, bazı anti-depresanlarla alkol alınması, ters etki yaratarak kişinin vücut kimyasını bozmakta ve ağır depresyona sebebiyet vermektedir. dolayısıyla, ilaç kullanırken özellikle de anti depresan, alkol alınmamalı alınacaksa da hekime danışılmalıdır. aksi takdirde ciddi ve uzun süreli sağlık sorunlarıyla karşılaşılır.
    bu durumu kaş yapayım derken göz çıkarmak olarak da nitelendirebiliriz.
  • bir alakası olup olmadigini bilemesem de antidepresan kullandigim donemde iki birayla bayagi perisan bir sekilde sarhos oldugumu hatirliyorum. boyle bir beynin calismama durumlari, cumleleri toparlayamama, nereye yurudugunu bilememe kivamina getirmistir beni. antidepresan kullaniyorum diye es dosttan ayri mi kalacagim nevizadede iki bira iceyim eve oyle gideyim deyip de evim nerde burasi neresi kedi nerde sayiklamalariyla basbasa birakmistir beni. aman diyeyim.
  • turk gencının kanında vardır bu,sunu yapmayacaksın dendı mı illa yapılacaktır o. işte antı depresanla birlikte alkol almakta böyle birşeydir.doktor soyler,ılacın prospektüsünde özellikle yazar ama türk genci yaşayarak görmek ister.

    yapma arkadaşım,yapma güzelim.bak burda yapan biri var ve sana özellikle rica ediyo.ciddi anlamda tehlikeli ve sakıncalı ikili bunlar,güven bana.
  • teoman'in beyanatlarinda ifade ettigi uzere her bar cikisi arnavut kaldirimlari ile sevismesinin, gazetecilerle uzun essek oynamasinin sebebi olan hain ikili ...
hesabın var mı? giriş yap