• http://antoloji.com/ adresinde yer alan, sayfa duzeni güzel olan ve siir ve sair arayip-bulmak konusunda faydali bir site.
  • üyelerine düzenli olarak hergün bir şiir gönderen (ya da göndemeye gayret eden) oldukça geniş bir arşive sahip site.iş bu hizmet kapsamında genelde tanınmış şairlerin klasik olmuş şiirlerini göndermeye gayret eden site bugün göndermiş olduğu aşağıdaki fantastik dizelerle ciddiyetten taviz vermeyen site imajını derinden sarsmış takipçilerine bismillah dedirtmiştir:

    çügdürüveririm

    darbe üstüne darbe yemis,
    kaçin kurasi kelek kavunlar gibi...
    delik ve desik bir ceket üstünde
    ve sidik kokulu pantolonumla
    ve aldirmadan
    sarhos gibi
    can yakmayan uyusuk günlerde
    o sise dibi kendini bulmusda;
    güneslenirken tosur tosur,
    bir daha da gelse çisim;
    ne kalkarim sana kadar, ah be o duvar,
    ben çügdürüveririm su yamacima;
    sana gelene kadar...

    -koray askin -
  • bir süre sonra siteden gelen kusura bakmayın biz bi bok yedik özür dileriz yanlışlıkla göndermişiz o şiiri konulu mail durumu biraz olsun açığa kavuşturmuşsa da artık çok geçtir yüreğimize koray aşkın ateşi düşmüştür bir kere...o vakit buyrunuz hep birlikte daha yakından tanıyalım kendisini: koray aşkın
  • bir ara maddi sorunlar nedeni ile yayınına ara veren, şimdilerde işnet sayesinde kaldıkları yerden devam eden şiir sitesi...ancak sayfanın altında dikkat çeken bir "microsoft sql ile güçlendirilmiştir" ibaresi var ki, bu ibarenin ne anlama geldiğini herhangi bir arama sonrası aldığınız "ekşi engine sıçtı" benzeri mesajlardan anlıyorsunuz...
  • icerisinde bagimlilik yaratan bir bilgi yarismasi da bulunan site. her uyenin gunde bes defa tekrarlama hakki olan bu yarismada, benzerinde oldugu gibi yuzde elli ve halk oylamasi* secenekleri de jokerler olarak kullanilmis.
  • güzeldir, hoştur ancak herkese şair etiketini dağıtan sitedir.
    kimseye okutmadığınız ve size ait olan iğrenç şiiri(?) kaydettiğinizde adınız "n" ile başlıyorsa şairleri arattığınızda şöyle bir liste bulabilirsiniz. adınızın naim zımbırtı olduğunu varsayalım.

    şairler

    nazım hikmet ran
    naim zımbırtı
    necip fazıl kısakürek
    nedim

    böyle bir listeye dahil olarak adamın götü kalkmıyor da değildir hani.
  • kesinlikle hicbir guvenilirligi olmayan ama gene de bir $iir sitesi mi coplugu mu oldugu apacik olan site.

    iki ufacik ici dolu tur$ucuk misal:

    (bkz: tugrul asi balkar/#1371277)

    (bkz: ahmet altanin sairligi/#1961290)

    ---

    ayrica:

    (bkz: yazik ya)
  • dinci bir hava sezinlediğim site. garip adamların garip şiirleri çoklukta, bazı şiirler özensizce gönderilmiş, sözleri yanlış. yeşil tonuna sinir olduğum site.
  • "her türk insanı şairdir" düsturundan hareketle ota boka şair ünvanı dağıtan, "bu şiirde hata varsa bildirin " uyarısı geyik amaçlı olarak siteye yerleştiren oluşum.
    kendilerine gayet saygılı biçimde defalarca "bu şiiri ben yazmadım, altında benim adım var!" mealli mailler atmama rağmen cevap vermeye tenezzül etmeyen site.
    kadir demir gibi türkiyede binlerce olan bir isim olsa hak verebileceğim, ancak şöhret sıçan gibi nadide ve dünyada bir adet bulunan bir isme yaptıkları muamele nedeniyle amatör ve terbiyesiz bulduğum site.
  • bir dönemin vatan cephesi gibi akıllarına gelen ismi şair olarak etiketleyip "maksat database zenginleşsin" mantığıyla siteye yerleştirdiklerini düşündüğüm garip mekan*
hesabın var mı? giriş yap