• futbolcu imha makinası real madrid'in alt yapısında yetişen ve 2004 yılında profesyonel sozleşmesini imzalayıp real'in alt takımlarında oynayan, geçen sene ise gösterdiği performanstan dolayı a takıma yükselen 1987 doğumlu ispanyol kaleci. 1,90 gibi bi boyu var ve şu anda ispanya u21 milli takımının kalesini korumakta. bulunduğu pozisyon itibariyle casillas'la eşit şartlarda mücadele hakkı tanınır mı bilmiyorum ama en kötü ihtimalle bu sene ispanya milli takımı aday kadrosuna çağrılır.
  • 30.06.2014 yılına kadar real madrid ile kontratı bulunan yetenekli kaleci.
    web sayfası http://www.antonioadan.com/
  • iker casillas ve jerzy dudek ikilisinin as-yedek kaleci olarak bulunmaları sebebiyle pek çok futbolsever tarafından adı sanı duyulmamış, real madrid futbol akademisinde yetişmiş kaleci. ispanya milli takımı ile 2006 yılında 19 yaş altı avrupa şampiyonluğu yaşamıştır. 2010-2011 sezonunda kral kupasında levante karşısında 90 dakika, şampiyonlar liginde auxerre karşısında ilk yarının sonlarına doğru dudek'in yerine oyuna girerek kaleyi korumuştur. la ligada ise henüz dakika alabilmiş değildir. kulübüyle 2014 yılına kadar resmi sözleşmesi vardır. casillas'ın hala 29 yaşında olması real madrid kariyeri açısından nasıl bir etki yapacaktır bilinmez ancak ismi real madrid de dahil olmak üzere bir çok avrupa kulübüyle anılan atletico madrid'li genç yetenek david de gea vardır ki, orası ayrı
  • jerzy dudek'in futbolu bırakmasıyla kaleyi koruma şansı artan ispanyol file bekçisi. bu sezon ilk 18'de sıklıkla görebiliriz kendisini.
  • hoze morinyo tarafından "kasilas'ın yedeği bu kova olamaz hacı" beyanatlarıyla göze giremeden düşen kaleci. fotomaç'ın manşetlerine çıkması için bir kaç seneye daha ihtiyacı var.
  • realle işi bitmiş gk.

    --- spoiler ---

    official announcement:

    real madrid c. f. and antonio adán have terminated the contract that linked the player to the club. real madrid would like to thank him for his professionalism and his love for the club and wish him luck for the future.
    --- spoiler ---
  • cagliari'ye transfer olmuştur.
  • beşiktaş'a gelecek gibi görünen kaleci. ucuz diye nerde çer çöp var topluyoruz. bu sene başka transfer yapmayın ama gidin adam gibi kaleci alın. her transfer dönemi kaleci mi aranır arkadaş. bir kere al tam al.
  • 20 eylül 2017 real madrid real betis maçındaki oyunuyla real madrid'e bilmem kaç maç üst üste gol atma rekorunu kırdırtmayan adan*.
  • 1 milyon € (5,5 milyon tl) karşılığında atletico madrid forması giymeye başlayacaktır. daha doğrusu yedek kulübesinde oturacak işte.
hesabın var mı? giriş yap