• aü rektörü prof. dr. fuat erdal, twitter hesabından aöf yaz okulu sınavlarının online olacağını belirtmiş.

    kaynak
  • mantıklı olan da buydu, kopya çekecekler diye milleti otobuslerde metrolarda malamat edeceklerdi, virüsün bu kadar yayıldığı bir dönemde ne gerek vardı zaten yüzyüze sınava?

    kopya çeken zaten her türlü çekiyor, yüzyüze sınavlarda mesela sinav giris kagidinin alt kismindaki kurallar bolumunu bilgisayarda degistirip kopyayla dolduranlar gördü bu gözler.
  • buraya perşembe günü 00:01'de çok önemli açıklamalarla geleceğim.
  • kpss' yi online yapmak yemediyse tabi
  • sıfır çalışmayla millete sınavlarda full çektiren ve çalışan adamların ortalamasını düşüren uygulama için tıklayınız

    uygulama geçmiş yılların sınav sorularında arama imkanı sağlıyor. yeni sınavlarda geçmiş yıllardan soru sorulduğunda sorunun cevabını bulmak 5 ila 10 saniye arası sürüyor. oldukça kullanışlı bir uygulama. uygulamanın gerçekleştirilen büyük haksızlıkla ilgili en ufak bir suçu yok. suç geçmiş yıllardan şıkların yerlerini bile değiştirmeden soru soran aöf yetkililerinde. milleti beleşe geçirmek istiyorsanız soruların yarısını çıkmış sorulardan yarısını özgün sorulardan yaparsınız, çalışan kişinin hakkını korursunuz, geçmek isteyen de yine geçer. ayrıca online sınav yapıyorsanız kamera ve ses ile sınava girenleri takip etmeniz gerekir. bir zahmet uygulamadan kopya çekmek yerine oturup iki saat geçmiş yılların sorularını çözsünler.

    bu arada 500 binden fazla kişinin indirdiği uygulamadan aöf yetkililerinin haberinin olmaması imkansız.
hesabın var mı? giriş yap