• lys ygs sınav kitaplarını piyasasına yeni giren yayınlardan birisi.

    konu anlatım olarak;türev, integral kitapları aşmış derecede güzeldir hele ki maraton testlerinde çok kaliteli sorular var.

    lys mat1 denemesi olarak ise piyasadaki en zor denemeyi yapmış adamlar. gerçekten kaliteli ve süreli çözüldüğünde yetişmiyor.

    seviyemiz iyi olmasına rağmen aynı anda deneme çözen 3-4 arkadaş olarak durumumuz böyle.
  • açık net kol gibi yayınlardan biridir.
  • bunu çözüp bitiren adam ösym'nin sınavlarına amatörler için matematiğe giriş 101 muamelesi yapar.
  • piyasadaki en kazık -ciddi anlamda zor- soruları hazırlayan yayınevidir. üst düzey bi öğrenciyi daha da geliştirir. ösym'de bunun gibi sormaz zaten.
  • bunun denemelerinde hedefledği nete ulaşanlara helal olsun
  • bu adamların soruları acayip zordur, ama beyin açar, bunların kitaplarına çalışırsanız diğer kitapları çözerken sıkılırsınız, diğer kaynaklardaki en zor sorular bile çok kolay gelmeye başlar.
  • madem sınava hazırlanıyoruz, bari bizim de katkımız olsun.

    bu yayınevinin kitapları her derece yapmak isteyenin çözmesi gereken kaynaklardır. essentialdır.

    fasikül olarak problemler, trigonometrisi her soru çözdüğünüzde soruya en az 2 3 saniye baktırır. sanki çözdüğünüz her soru nöronlarınızın iletim hızını 2 kat arttırıyormuş gibi gelir. bu 2 fasikülü bitiren adamın bu konulardan soru kaçırması olanaksızdır.

    limit türev integral gibi baba olan konuları bu sene çok kırpıldığından alınmaması gerekir. zira kendileri 2 3 ay içersinde bu fasiküllere güncelleme getirecekler.
  • kazık gibi soruları olan yks denemelerine sahip yayıncılık. soru tipleri çok özgün. türkçe ve sosyal sorularını okurken büyük zevk duyuyorum. özellikle paragraf sorularında, insana yeni bakış açıları kazandırabilecek kadar kaliteli metinler kullanılıyor. sınavı bırakıp sorunun güzelliğine bakar kalırsın, o derece.
  • biraz zordur ama baya geliştirir güzel yayınevi
  • güzel sorular yazan rezalet bir yayın. sene başından önce tamamı çözümlü diyerek sattıkları kitapların çözümlerini senenin sonu gelmesine rağmen hala yapmamalarını dışında bir de yaptıkları türkiye geneli denemesinin sonuçlarını belirttikleri günde açıklayamadılar. üstelik herhangi bir bilgilendirme yapmadılar. şimdi bir gün gecikmeli olduğu halde özür bile dilemeden bir sonuç sitesi sundular. ancak resmen rezalet. twitter'da herkes sonuçlara ulaşamadığından şikayetçi. hala pişkin pişkin "kodlamada yanlış yapmışsınız" diyerek üste çıkmaya çalışıyorlar ayrıca. cidden yazık.
hesabın var mı? giriş yap