• allah aşkına girin aliexpress'e, en çok satan bluetooth kulaklığı alın, ben aldım 2 tane awei, çok güzel sesi var, manyak memnunum
    telefon gibi bir gadget değil ki kulaklık, user interface mi var? yazılım mı var? bir bok yok, yani apple olmasının bir manası yok, onu bari apple almayın, saçmalığın daniskası..

    benim kulaklığın linki aşağıda, ref falan kasmıyorum, kazıklanmayın diye veriyorum:
    awei kulaklık
  • bazı insanların bazı kulaklıkları kullanamaması gibi ihtimaller olduğunu düşünmeyip, bol keseden sallayan çekememezlerin yorumları dolayısıyla, piyasaya çıktığında yine bilindik yazıların boy göstereceği başlık.. arkadaş ben earpods’dan başka kulaklık kullanamıyorum.. herhangi bir kulaklık, 10 dakika kulağımda dursa kulak kepçem acı içinde kalıyor. ama earpods ile istediğim kadar zaman geçirebiliyorum. eee bu durumda bluetooth kulaklık tercihimi de mecbur airpods’dan yana yapmak zorundayım. bu anlaşılamayacak bir şey mi acaba?? adamlar nasıl yaptıysa dünyadaki en rahat kulaklıkları yapmışlar, saygı duy, paran yoksa da alma..
  • amerika birleşik devletleri'nde 25 mart 2019 tarihinde tanıtımı yapılacağı ve 29 mart 2019 tarihinde satışa çıkacağı kesinleşmiş kablosuz kulaklık.
  • kulaklığa ihtiyacım olduğu şu günlerde ne zaman çıkacağı hala belli olmayan merakla beklediğim giyilebilir teknoloji ürünü.

    hayır o kadar para vermişken 3 sene öncesinin teknolojisi almayalım da biraz daha bekleyelim diyoruz da bakalım 2019 sonuna sarkarsa işimiz zor.
  • ısrarla space gray rengini çıkartmadıkları buzdolabı renginde kablosuz kulaklık.
  • gereksiz yere çıkan kulaklık. eskisi zaten 2 sene daha götürürdü. yok yere kaynak israfı.
  • tim cook twitter hesabından şu görseli paylaşmış; https://twitter.com/…tatus/1108345251163332608?s=21

    reply tweet lere de bakmanızı tavsiye ederim. çük editi yapan var *

    şimdi anladığım kadarıyla tasarım bunun elinden çıkmış.
    ulan bu makyajlamada bildirim ışığını kasanın üstünde bir nokta olarak çizdiğinde ve bunu yenilik olarak gösterirken hiç utanmadın mı?

    bir de niye siyahı çıkmadı lan bunun?

    alır mıyım? şu an için hayır. 1.5 yıl sonra alırım o da şu an kullandığım 1. serinin garantisi bittikten sonra. gerçi o zamana kadar da 3. seri çıkar onu alırım *
  • apple'ın yeni para tuzağı. bildiğin kulaklık işte.
  • mv7n2 kodu olan kulaklıktır. eskisiyle yenisi arasındaki farkı bu kod numarasından daha iyi anlarsınız.
  • artıları:

    1. nesil airpods gibi çok pratik. iphone ve ipad arasında mükemmel geçiş sağlıyor. kullanması çok kolay. çok hızlı bağlanıyor. telefon görüşme kalitesi oldukça iyi. hey siri komutunu dinliyor. sonuç olarak ben çok memnunum.

    eksileri:

    ses kalitesi “fiyatına göre” kötü. dışarı çok ses veriyor. dışarıdan çok ses alıyor. gürültülü ortamda zevk vermiyor. bende beats x de var, o bu konularda kesinlikle daha başarılı.

    çok telefon konuşuyorsanız, podcast ve sesli kitap dinliyorsanız, pratik kullanım önceliğiniz ise, müzik dinlemek için ses kalitesi daha üstün kulaklıklarınız var ise, yolda yürürken hem müzik dinleyeyim hem de dışarıyı duyayım diyorsanız alınır.

    tek kulaklığınız olacaksa, ses kalitesi sizin için önemliyse, otobüste veya uçakta kullanmayı düşünüyorsanız, active noise cancelling özelliği olan bir kulaklığınız yok ise, bütçeniz dar ise alınmaz.
hesabın var mı? giriş yap