• senin ben ananı, bacını, soyunu, sopunu. az önce neredeyse bi çocuğu eziyordu. dün de kapıda beslediğim kediyi ezecekti dallamanın biri. ulan gavat oğlu gavat, iki kişi yan yana zor yürüyor sokak o kadar dar, lastiğini siktiğimin evladı.
  • karşılaştığım tüm kasislerin sebebi olduğu için her kasiste bu yavsaklara en iyi dileklerimde bulunuyorum.
  • 17 yaşında demirciköy plajında 2 kızla tanıştım.. kızlardan birisi "arkadaşın yok mu?" dedi.. "olmaz mı" dedim ve bisikletle geldiğim plajdan mahalleye geri döndüm.. 2 yaş büyüğüm ehliyeti ve arabası olan arkadaşıma "plajda iki kızla tanıştım, gel gidelim kızları alır kilyos'a gideriz" falan dedim. o zamanlar demirciköy'ün yolu toprak yoldu, yeni yeni asfalt atıyorlardı.. yolun yarısı toprak yarısı çakıldı.. biz kilyos tarafından demirciköy'e giderken plaj yolu sol tarafımızda kalıyordu.. kızlara güzel şarkılar dinletmek için kasetlerdeki şarkıları ileri geri alırken kafamı kaldırdığımda plaj yolunu gördüm ve arkadaşıma "soldan soldan" dedim.. 40-50 km hızla giderken arkadaşım frene bastı ve yol çakıl olduğu için araba kaydı, fren sesi çıkarttı..

    arkadaş başta muhtar olmak üzere demirciköy'ün 5 yaşındaki çocuğundan tutun da 95 yaşındaki dedesine kadar gelen vurdu giden vurdu..

    aradan 17 sene geçmesine rağmen demirciköy'de 40 km hızı geçmiyorum.. dejavu oluyorum amk..

    hayatımda haksız yere yediğim 2-3 dayaktan birisi budur..

    ara sokaklarda hız yapanlara benim yediğim dayağın 20/1'ini atarsanız eğer, değil hız yapmaya, arabaya kullanmaya tövbe eder.. % 100 çalışıyor..
  • ara sokakta hızla gitme eylemini yayan değil de aracıyla gerçekleştiren bünyede ne beyin ne şeref vardır.
  • hani durakta otobus beklerken nasil olsa gelmiyor diye sigara yakar da insan ve iki firtin sonu olmadan otobus gelip o sigarayi attirir ya, iste bu cancagizim da siz tam telefonda gorusme yaparken yaninizdan gecer. sadece hizli gecse iyi, bir de lanet arabasinin ya egsozu ya baska bir yere oter. iste o sigarayi yere atan insan gibi telefonu kafasina atmak istersiniz bu cahilin.

    ezik misin ?
  • en abuk subuk muzigi de acar bu kusbeyinli potansiyel katil.
  • geçen sene üst sokakta top oynayan 5 sınıftaki bir çocuğun katili olan yavşaktır. ceza aldığına dahi emin değilim.
  • ana rahminde iken çok sayıda ecnebi varlığın tacizine maruz kalmış beyni taşıyan canlıdır.
  • her daim "yetişeceği" bir yer olanlar ailesinin bir üyesi olduğunu iddia etmesi olası organizmadır..
  • o yavsak her yerde hızlı gider,ambulansa itfaiyeye yol verildiğinde o yola atlar oradan gider,kural felan bilmez her zaman geçiş üstünlüğü vardır vs vs vs...
hesabın var mı? giriş yap