• nedendir hala anlamış değilim?bir taraftan marketlere kadar indirgenmiş olmasına rağmen bu istasyonların hala çalışıyor olması tuhaf değilmi?herkes görev sayarak gidiyor ve isteristemez her yerden insanlar toplaşıp potansiyel bir risk oluşuyor.ve geldikleri gibi 4 birtarafa dağılıyorlar varsa virusde onlarla birlikte dağılıyor tabiki.bir ay ötelemek bu kadarmı zor yahu?
  • çalışmasında sıkıntı yok ama acil olaral online ödeme sistemi kurulması gerekir. tuvtürk online ödeme imkanı sunmadığı gibi, kendi tesislerinde kredi kartı bile kabul etmiyorlar, illa nakit diyorlar. şu ortamda en büyük risk bu.
  • birilerinin farları hatalı bulmaya devam etmesi gerekiyor.
  • çok riskli bir alan. neden avmlerin, mağazaların vs. kapatıldığı zamanda açık kalmasında ısrar ediliyor? çok mu zorunlu araç muayenesi? insanlara evde kal diyorsun ama onları muayene istasyonlarına yığıyorsun!
    ha bu arada nakit para kabul ediyorlar hala!
  • bence komple ertelenmelidir.

    --- spoiler ---

    içişleri bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında 27.03.2020 tarihinde yayınladığı 89780865-153 sayılı "koronavirüs tedbirleri/araç muayeneleri" genelgesi doğrultusunda 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan vatandaşlarımızın araçlarının muayeneleri, sokağa çıkma yasağı kaldırıldıktan 45 gün sonrasına kadar ertelenmiştir. belirtilen kapsama dahil araç sahiplerinin 28.03.2020 tarihinden itibaren bu hususa dikkat etmeleri önem arzetmektedir.aksi halde muayene işlemlerine başlanılmayacaktır.
    --- spoiler ---

    https://www.tuvturk.com.tr/…nemli-duyuru-65yas.aspx
  • tuvturk nakit para balyalayıp kasaya istifleme zevkinden bir türlü kurtulamadığı için ertelenmemiştir.
hesabın var mı? giriş yap