• aragorn'un, kral theoden'in tam grima solucandil'i öldürecekken yaptığı maydanozluk. onun yüzünden yeterince kan akmışmış bırakın gitsinmiş. aragorn'un bu yersiz vicdanı yüzünden grima'nın saruman'a verdiği koordinatlarla miğfer dibi surlarında gedik açıldı. haldir ve bir çok savaşçı öldü.
  • aragorn'dan imparator filan olmayacağını gösteren olaydır aynı zamanda. dedesinin tahtını haketmeyen bir oportunizm içindedir bu yakışıklı arkadaş. anca karı kız kovalasın.
    bu solucandil nam kişi, koca devleti neredeyse parçalamış, bin bir düzenbazlıkla, fitneyle toplumun huzurunu bozmuş, babayı evlatlarına düşürmüş, anaları bacıları ağlatmış. ama bizim beyzade bu kadar kan dökmek yeter diyor. he canım, he güzelim.
    halbuki gerçek yönetici dediğin onu bunu pışpışlamayacak, kodu mu oturtacak. gereğinde intikam peşinde koşacak. fesatlık edenden, hainlerden öcünü öyle bir alacak ki kimse bir daha cesaret edemeyecek böyle tavırlara.
    zaten güzelim elf kızının da hayatını mahvetti bu aragorn artizi. dedesi de zamanında savaşı kazanmışken mordor'u temizleseydi bu durumlar olmayacaktı. sülale boyu adam değilmiş bunlar.
    şimdi bu bilgiler ışığında soruyorum hadi bakalım yanıtlayın; aragorn adam mıdır?
  • geçen gün yüzüklerin efendisi'nin televizyonda ve türkçe dublajlı olarak yayınlandığını ve yazıları yazanların da onun izledikten sonra bu tespitleri yaptıklarını düşündüren başlık. zira bu tespitler kitaptan yapılmış olsalardı, filmde yer verilmemiş olmasına rağmen, bilirlerdi ki solucandil en büyük kötülüğü aslında hobbitler'in köyü olan shire'da yapmıştı.
  • benzer maydanozluğu daha önce amon hen'de de yapmıştır. orada konakladıklarında legolas iyi şeyler hissetmediğini yola devam etmeleri gerektiğini söylemesine rağmen aragorn kalacaklarını söylemiş. bunun sonucunda boromir, lurtz tarafından öldürülmüştür.
  • aragorn adam mıdır?
  • o konuda aragorn'a bende çok kırgınım fakat miğfer dibi surlarında delik açılmasının tek suçlusu aragorn değildir. miğfer dibi kralı önlemini almalıydı. bu surları kimse geçemez demekle olmuyor iş.
  • hayatı ölüm ve öldürmekle geçmiş savaşçı ama rohan'da saf kötü bir herife hümanistlik yapacağı tuttu itne kırığının..yavuşak seni.!!
hesabın var mı? giriş yap