• aramak fiilinin olumsuz emir kipi.. orn: "bo$una orada arama yok"
  • arama deyince benim aklima mert'in super search engine'i arama.com geliyor.
    siddetle oneririm. http://www.arama.com/
  • sozluk tanrilarindan en yucesi ve en gizemlisi. her suser inanmamaktadir kendisine, zira bircok sozluk tanrilari turu baslikta belirtilmemistir hic ismi.

    ancak eski yazitlardan da anlasilacagi uzere arama, aslinda cok eski bir tanridir. internet'in icadindan beri vardir arama.

    aramateist olmak, sozluk dininde hicbir sekilde gunah, haram, okkes, ebleh olarak ifade edilmemisse de aramaya inanmak basligi altinda buna benzer bir konu islenmistir. nitekim copde biriken entrylerden de, aramaya inanmamak olayinin sonuclarinin neler olacagi gorulebilmektedir.

    (bkz: aramaist)
    (bkz: aramaya inanmak)
    (bkz: inanmiyorum ama saygi duyuyorum)
  • kimi ev telefon numaralarının cep telefonlarında arama olarak gözükmesi üzere, pek bir tanıdık gelen kelime.
  • "geçen hafta o beni aramıştı, sonra ben mesaj attım. işte geçen gün de karşılaştık. akşam babylondaki konser için fazla biletim de var. şimdi arasam mı ben ne dersin?" diye soran bütün kızların -aramak için bu kadar bahane geliştirmeye ihtiyaç duyan erkeklerin de- * kafalarında anında çakması gereken cevap. kendine yeterli miktarda güvenenler bu soruyu zaten sormaz, ararlar. ortada bir tereddüt varsa karşı tarafın aranmaması daha iyidir. neden? çünkü ilişkide güvensizsen zayıf düşer daha ilk aşamada, bir -asla birbirinin üzerine yıkılmadan- yenişme şeklinde tatlı tatlı ilerleyen giriş paragrafında yenilirsin. buna çözüm olarak işin başında ilişki namına yatırım anlamına gelen, beklenti bina eden işlere girişmemek önerilebilir. herkes kendi limitleri dahilinde alıp verirse böyle beklenti dengesizlikleri oluşmadan, arayıp aramamak mesele haline gelmeden ilerlenir. peki neden öncelikle kızlar? bu soruyu sorup duran, ilişkinin bir an önce adını koymak isteyen genellikle onlar * da ondan. bir erkek aramıyorsa bunun mutlaka bir sebebi vardır *** istiyorsa mutlaka arayacaktır, başına birşey geldiği için aramama ihtimali göz ardı edilecek kadar azdır. arama arzusuyla elleri karıncalanan kızlar başkalarını arayın, anneannenizi, ortaokuldan arkadaşınızı, tercihen başka erkekleri arayın. güveniniz bir yerine gelsin. rekabet çok evet ama hemen görmek, her gün görmek istediğiniz sevgili adayınız bir kaç günde kaçmaz. top sizde kalsın, hemen fırlatmayın kafasına gözüne, yalnız gidin konsere ne var?
  • cmk 'ta m 116 ve devamında düzenlenen koruma tedbiridir..
    yakanabilecegi veya suç delillerinin elde edilebileceği hususunda makul şüphe varsa; şüphelinin veya sanığın üstü, eşyası, konutu, işyeri veya ona ait diğer yerler aranabilir..
  • pınar aylin'in fi tarihinde söylediği şarkı.

    http://www.youtube.com/watch?v=qdrnyb1in_w
  • yıllardır birlikte olduğum kız arkadaşımın bana ortada hiç bişey yokken söylediği kelime.
hesabın var mı? giriş yap