• başlattım.

    böyle bir kampanya varsa ve ben bulamadıysam, beni de uçurun amk, yeter artık her gün aynı başlıkları görmekten kustum kodumunun yerinde.

    (bkz: hediye gelen gülden reçel yapan kız/@sir yes sir)
  • larker ile devam edilmesi gereken kampanya.

    (bkz: boş bakınız verenlerin kaynanası ölsün e mi kampanyası)
  • aramadan başlık açan yeni yazarlar uçurulsun kampanyası ile alakası olmayan kampanya.

    eskiler uçurulsun ulan esas. adam hayatını vermiş, hala 15 başlığı olan konuyu başka başlıkta açıyor. yeni gelen yazarlar da sazanlık yapmasın tabii, ah ulan ben bundan 10 sene önce entry girerken 10 kere okuyup elim titreye titreye entry girerdim tey tey tey.
  • her şeyden önce saygısız bir kişidir. kibir ise apayrı bir konu. birkaç aya 20 yaşına giriyor sözlük. 20 sene içerisinde bunca yazar mal, hepsi ayakta uyuyor sen kalkıp son derece olağan bir konuyu (sadece kelimeleri değiştirerek) yeni başlıkta ele alıyorsun...

    çok basit kardeşim. bir senede 3, toplamda 7 kere açtığı başlık taşınan arkadaşa sour bilet kesilecek. bu kadar net. merak etmeyin tıklanma sayınız azalmaz. müşteri kaybetmezsiniz ekşi yönetim...
  • hortlatmak istediğim kampanya. uzun süredir ilk defa dolaşma amaçlı sözlüğe girdim ve her şeyi en az 3 kere okuyabiliyorsunuz. yıllar öncesinde çok sağlam geyik dönmüş kült olmuş başlıkların yeniden açıp prim kasalar var. sözlüğün ağzına sıçan yönetim en azından buna bir çözüm bulsun.
  • uçurulması çok ağır olabilir; ama 3 aylığına çaylak yapılırsa bi daha başlık açmadan önce 3 gün inanarak arar.
  • arama sağlıklı sonuç vermiyor. arada geçen kelimelere göre sonuçlar listelenmiyor. cümlenin nasıl başladığı ile alakalı sonuçlar geliyor. özellikle haber nitelikli açılan uzun başlıklarda aramaya inanmıyorum. yukarıda örneği verilen van'da sarılan öğretmenlerin ceza alması ile ilgili başlıklar meselesinde olduğu gibi. anahtar kelimeler yardımcı olmuyor. yani " van" "öğretmen" "sarılmak" "ceza" kelimelerinden herhangi biri, hangisinin önce yazıldığına bakılmaksızın daha önce açılan başlığı bulmuyor ki açan adamın haberi olsun. daha önce bir sekilde bu başlığı okumuş olup haberdar olmamış ise hataya düsme ihtimali çok yüksek. zaten başlık açmak isteyen adam otomatik olarak aramış oluyor yazacağı şeyi.

    kasıtlı yapıldığına inanmadığim için uygun bulmadigim ucurulma istegi.
hesabın var mı? giriş yap