• - abi pelin'i arasammi acaba ya? amerikadan gelmistir, gelince arayacagini da söylemisti..
    - hummm, arama bence, birak o seni arasin bu kadar düsme olum
    - peki abi
  • genellikle bi tarafin digerine yazdigi durumlarda, umarsanmadigini anlayan insanin sonunda pes edip, gururunu ortaya koymasi durumu !
  • ayni durum badi listesinde olan birinin online oldugunu gormek ve o mesaj atmazsa mesaj atmamak durumunda da gorulebilir.
  • guceniklikle karisik gurur neticesinde olusan trip.
    (bkz: nereye kadar)
  • aramayanı aramayınca da otomatikman "aramayan" olunduğundan birinci aramayanın da aynı tribe girerek olayı kısır döngüye sokması muhtemeldir. "arayacağım" deyip de aramayan bir kimse sözkonusu ise 2. aramayan haklıdır ve fakat olayı en son kim koydu mantığıyla sürdürmek ancak ilgili kişiye verilen değerle ilgilidir.
    bir de belli bir zaman sonra arayamamak vardır ki daha beterdir, saçma sapan kopuşlara neden olur.
    buna rağmen aramasanız da arayan, ya da aramasa bile ne kadar zaman sonra olursa olsun aradığınızda "orada" olan kişiler de vardır ki hep kaldığınız yerden devam edebilirsiniz, işte onlar paha biçilmezlerdir.
  • bu trip cep telefonu icat edileli rafa kalmis sayilabilir zira karizmayi daitmamak icin aramama olayina girilse de sms atarak yasiomusun tadinda bi kendinden haberdar etme ve unutulduunu hissettirme durumu yaratir hayirsiz sahisa...cvp gelmedii anda sallamama durumu soz konusu olsa da yine bi ic buruklugu birakir..
  • ister trip ister inancli bir davranis olsun, aramayani aramamak, kişinin aslinda tercih etmedigi, ancak ilerde bu ego bana lazim, aynaya bakacak yuzum olsun vs. dusunceleriyle yapılan bir davranistir. kişinin kendine 1 dk. bile ayirmayan birini* ısrarla ariyor olmasi er ya da gec insanı ezer*...
  • eğer diğer tarafı sürekli arayan x ise, yapmakta sonuna koymakta sonuna kadar haklı olduğu tavır.
    (bkz: seversen sikilirsin sikersen sevilirsin) ile parelel bir mantık.
    ayrıca; (bkz: gurur)
  • 'birisi sizi aramiyorsa, buyuk ihtimalle ne hastadir ne de olmustur , sadece aramak istemiyordur.' ozlu sozune inanmakla ortaya cikan durum; insani uzer, ezer, perisan eder ama dayanamayip aramakla sonuclandiginda kesinlikle daha cok uzer, ezer, perisan eder.
  • gercekten de dost olanlarin asla atmayacagi trip. siz onu aramiyorsaniz bilir ki gercekten bi nedeni vardir, elbet er ya da gec arayacaksinizdir, ve siz de bilirsiniz ki aradiginizda o orada olacaktir.
    bazen aramama nedeniniz sadece caniniz istemediginden bile olabilir, bi sureligine kabugunuza cekilmek istemis olabilirsiniz, dostlar bunu da kaldirir.
hesabın var mı? giriş yap