• fas gençlik ve spor bakanı reşid et-talibi el-ilmi, bazı arap ülkelerinin 2026 uluslararası futbol federasyonu birliği (fıfa) dünya kupası seçmelerinde fas'a oy vermemesini "kardeş ihaneti" olarak değerlendirdi.

    bakan ilmi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “fas kralı 6. muhammed’in kararı ile fas 2030 fıfa dünya kupası seçmelerine aday olacağını duyurarak, “2026 fıfa dünya kupası seçmelerinde bazı arap kardeşlerimizin ihaneti bizi çok üzdü.” dedi.

    https://www.birgun.net/…i-bizi-cok-uzdu-219563.html
  • hamuru ihanet ile yoğrulmuş bir ırka şaşıran kişi beyanı. adamların tarihi, kurdukları devletler bile ihanet üzerine. kıytırık bir organizasyona mı destek olacaklar?
  • oysa ki müslüman aynı yerden iki def sokulmazdı(!). 1 dünya harbinden hiç mi ders çıkarmadınız. beni kapsamayacak cümle. sevmiyorum ki adamları. sevmediğim hiçbir şey beni üzemez.
  • adamların kanında ihanet var neyine şaşırıp üzülecekler anlamadım. arapların ihanetine şaşıran ya saftır ya da oscarlık oyuncudur net.
  • muhammet peygamber vefat ettikten yaklaşık 50-60 yıl sonrasına baktığınızda çok şaşırmamanız gereken durum.

    ayrıca insanları en iyi tanıyan, geleceği ve geçmişi bilen yaratıcının peygamber seçimini rastgele yapmayacağını akıl mantık söylemektedir. çünkü akıl ve mantığın yaratıcısı zaten o.
hesabın var mı? giriş yap