• bebegi korkutup aglatan bir adet irkci iceren video. araplari sevmeyebilirsin de bu sekilde olmamali, asil suclu araplari ulkeye dolduran ulkeyi yol gecen hanina cevirenlerdir. bu tepki onlara gosterilmeli bence.

    edit. mesaj kutum kufur mesajlariyla dolmus, su mesajimdan arap sevici oldugum cikariminda bulunmus cogu zeki. asil arap sevici araplari ulkeye dolduranlar, guney siniri yol gecen hani zora dusen turkiyeye geliyor buna izin veriliyor ama hic bir insan ailesinin yaninda bu sekilde rencide edilmemeli azicik empati.
  • almanyada türk yakan naziden farkı yok bu böyle olmaz. çocukların yanında asansörü durdurup küfredemezsin.
    edit: adam geleceği görmüş aq o zaman ne kadar da insancılmışım. bizi mahvetmişler insanlığımızı bizden çalmışlar! neyse bu editin nedeni siktirip gitsinler demekti… 2 yılda anamızı sikmişler işte anlayın! ülkemde artık mülteci istemiyorum iki yıl önce olurdu artık asla olmaz çünkü anasının amına kadar mülteci doldurdunuz!
  • bu arapları hiç sevmiyorum. atatürk'ü hain olarak görüyor bu ırk.
  • alkollu oldugu dusunulen bir adet kafatascinin kim olduğunun ortaya çıkması durumu
  • adam bir kere alkollü o yüzden kafadan 1-0, yanında çocuk olan bir aileye (ne dediğini anlamasalar dahi) o şekilde konuşamazsın kaldı ki çocuğun ağlamaya başladığı yerde içim burkuldu.

    şimdi gelelim madalyonun diğer yüzüne. olayı bu noktaya getirecek ne oldu bilemem ama bu pislik herifleri gördükçe tüylerim diken diken oluyor. üniversite zamanında garsonluk yaparken yemek yedikleri masanın altından toplardım çatalı kaşığı böyle pis bir millet.

    antalya'da bir tatil beldesinde yeni yapılmış avm'ye kafile getirdiler daha bismillah ilk girdikleri mağaza olan h&m den 8 parça ürün çalarken yakalandı biri.

    markete girer bisküvi, çikolata, kuruyemiş çalar; aldığı ürünün fiyatına bakmaz 3 araba ürün doldurur kasaya gelip her şeyin fiyatına tek tek baktırıp istiyorum/istemiyorum diye ayırır o sırada 528392753 kişilik kuyruk oluşturup hem insanların sinirleriyle oynar hem de haklarını gaspederler.

    medeniyeti uzaktan dahi görmemişlerdir, öküz gibi bağıra bağıra konuşurlar ve dillerinin nasıl bir fonetiği varsa özellikle kadınları embesil gibi konuşuyor. (yazıyla taklit etmem mümkün değil kelimelerin sonlarını uzata uzata böyle... )

    keşke bu şekilde bir olay meydana gelmeseydi. keşke memleketime yine alman, ingiliz vatandaşı kalburüstü turist gelseydi. böyle çöl bedevilerini doldurdular her tarafa.
  • çocuklu bir aileye en çirkin küfürleri eden bir adet ırkçı içermektedir. çocuğun ağlamasına çok üzüldüm. umarım tez zamanda yakalanıp cezalandırılır.
  • içinde arap olan bir olaya objektif olamıyorum birden yaşasın ırkımın turan ülküsü diyen ülkücülerle aynı tarafta buluyorum kendimi. ülkücüleri sevmem o ayrı bir konu tabi.

    edit :mesaj atıp bana arap seviciliği yapmayın arkadaşlar allah bile sevmemiş bu arapları,ben sevmemişim çok mu yani?

    edit:arkadaşlar ısrarla yazmayın tevbe suresi 97. ayeti okuyun yormayın beni.
  • diyelim ki buldun ne yapacan kardeşim? malum mesajı net vermiş ben olsam bulaşmam

    (bkz: ananınamınakoyum)
hesabın var mı? giriş yap