• 100 yıldır arapların durumu gözden geçirildiğinde, bir arabın komşusunun yanında bile durmayacağı rahatlıkla anlaşılabilir. dünyanın en karışık coğrafyasının baş mimarları bizzat kendi menfaatçilikleridir. yüz milyonlarca arabın orta yerindeki sözde nefret ettikleri bir avuç yahudiye karşı bile birik olma becerisini gösterememişlerdir.
  • buyuk dedemin yalanci oldugunu ortaya cikaran onermedir. kendisi ortadogu'daki cephelerde carpisan bir er olarak dedeme anlattiklari su sekildeymis. " araplarin bize yaptigi hainligi kimse yapmamistir. kac tane erin bitlenmeden oturu olup gittigini ben gordum. su bile vermediler. kuyulari tuttular. arap gorunce silaha davraniyorduk. biz onlar icin geldigimizi saniyorduk. hala kalbim kiriktir. "

    iyi sallamissin be dede
  • cemaat evlerinde, yurtlarında, abilerde, ablalarda anlatılan tarihi masalları dinleyip ekşi'de başlık açmaya koşan şakirt hezeyanıdır.

    ulan siktir ettim okullarda okutulan kitaplardaki bilgileri, belgeleri hadi onlar resmi tarih. yabancı kaynakları 10 dakika inceleyen adamın şunları iddia etme ihtimali yok. ciddi ciddi yok. ne yiyip, ne içiyor, neler dinliyorsunuz lan? maklubeyi biliyoruz, onu geç. sizi bunlara inandıran madde ne asıl? yakında "arap sizin dostunuzdur, arkadaşınızdır" diye pr çalışması da yapar bunlar.

    nasıl olsa pr'ın kaynağı aynı kaynak.
    ayrıca (bkz: polis sizin dostunuzdur arkadaşınızdır)
  • bu durumda babaannemin dayılarının şehit değil, sıcak çarpmasından dolayı hayatlarını kaybettiği anlamına geliyor, günahlarını almışız arabların çok özür dileriz.

    edit: sadece tebük civarlarında geri çekilmekte olan bir birliğin içinde oldukları haberi alınmış. hepsi bu kadar. yıllarca beklemişler.

    edit2: içimde en küçük bir arab düşmanlığı yok, ama tarihte olan bir şeyi, lawrance tarafından kışkırtılan hain bir isyanın olmadığını savunmak arapları aklamak değil emperyalist güçlerin ekmeğine yağ sürmek olduğunu görüyorum. bugün aynı ihanete içim burkularak kendi ülkemizin suriye'de alet olduğunada şahit oluyoruz, işte dün bunu planlayanlar ile bugün suriye'de meydana gelenler aynı tezgahın ürünü.
  • zihniyete bakılırsa "hem onlar bizi arkadan vursa bugün türkiye'den ayrı suriye, ırak, suudi arabistan, ürdün gibi devletler olurdu. böyle devletlerin adını duymuş bir tek kişi gösterebilir misiniz?" şeklinde devam edebilecek bir acayip ifadedir.
  • dedesi yemen'den dönmemiş biri olarak şu kadarını söyleyeyim, safsata olduğu her halinden belli olan şakirt zırvasıdır.
    he ama şu doğru olabilir, yüzyıllarca arap yalakalığı yapmış, araplardan peygamber soylu oldukları için vergi bile toplamayan, buna karşın memleketin asıl sahibi türkmenler'i her türlü sömüren osmanlı'ya müstehak olmuştur o ayrı.
  • (bkz: arapsaçı)
  • ortada "mcmahon" gibi tarihi bi vesika varken hala yalanlanmaya çalışılmasına şaşılası olgudur.
  • yalandır. şayet anal seks islamda yasaklanmıştır. böyle bir şeyin imkanı yoktur.

    daha usturuplu yalanlar için
    (bkz: araplar bize ihanet etti kadınlarımızla misyoner yaptı yalanı)

    nöt: her şeyle dalga geçen bir insan oldum. böyle olmasaydım.
hesabın var mı? giriş yap