• adam doktor çok kazanıyor yazmış gelde gülme ben bir üniversite hastanesinde hemşireyim tavandan alacağım ek ödeme 1000 tl hastaneye ayağını atmayan bir araştırma görevlisinin aylık alacağı ek ödeme 26000 sayıyla yirmialtıbin tl ben koronavirüs kapacagıma artık kesin bakıyorum sadece adı üniversite hastanesi diye evde yatan virüsün adını sadece televizyonda duyan bir hocanın hastanenin en yüksek döneri alması herkesin zoruna gidiyor uzman bir doktor onüçbin tl pratisyen hekim sekizbin tl alacak doktorun aldığında kimsenin gözü yok ama hastanede çalışan bir temizlikçi ve hasta bakıcı 20 tl alacaksa buna itiraz etmek de adaleti aramakta hakkımız adamlara küfür edin daha iyi yirmi tl nedir kardeşim şu süreçte bari insanların hakkını adaletli dağıtın bu adamların çoğu ailesine virüs taşımamak için misafirhane yurtlarına başvuru yaptı birsürü kronik hasta var aralarında bu mudur devletimizin özveriyle çalışan memuruna verdiği değer?
  • siz de 6 yıl tıp okuyup, tus'u kazanıp araştırma görevlisi olsaydınız denilecek ek ödemedir.
    bir hemşire ile bir doktoru kıyaslamayın. kıyas insanlıksa evet ikiniz de insansınız. kanun önünde eşitsiniz. kıyas maaş ise kıyaslanamazsınız. siz de tıp fakültesi kazanıp siz de 6 yıl okuyun, 6 yıl asistanlık yapın, siz de doktor olun arkadaşlar. bu kadar zorsa bu meslek, hakkını da verin.
  • temizlik görevlilerin de en az doktor ve hemşire kadar hakkı var o ücretlerde. temiz olmayan bir hastane demek sağlık dağıtması gereken bir kurumun ölüm saçması demek. sağlık bakanının bunu düşünmesi lazımdı.
    keşke hastanede temizlik görevlileri için ücret artışıyla ilgili bir kampanya başlatan olsa da desteklesek.

    sesimi duyan olursa ne mutlu...
  • biraz onurlu olun be. terbiyesizlik yapmayın ayıptır. alenen yalan söylüyorsunuz. bu zor süreçte herkes canını ortaya koymuş siz yalanlarla algı kasiyorsunuz. ayıptır ayıp.

    üniversitede araştırma görevlisi doktorum.

    yalan atiyorsam şerefsizim. geçen ay aldığım performans ödemesi 700 tl. aynı ay hemşirenin aldığı 1600.
    isteyene performans bordrosunu bile atarim. cerrahi branşta 4 yılımı doldurmuş bir doktorum.
    bilen bilir gecemiz gündüzümüz yoktur.

    yazdığım son entry de ayrıntılı yazmıştım zaten.

    bir ekleme yapayım. bu boktan süreçte herkes korkuyor. hastaneden gelip eşime 1 yaşında olan oğluma sarılmaya korkuyorum artık. eve gelmeme kararı aldım. büyük bir ihtimalle yaklaşık 3 ay ayrı kalmak zorunda kalacaz.
    düşün gün sonu gelip okuduğun başlık da bu. yazıklar olsun size...
  • noktalama işareti nedir?

    nasıl yapılır?

    10x youtube vidyosu izlemiş gibiyim.

    tanım: hayra alamet değildir.
hesabın var mı? giriş yap