• uğur dağdeviren abimizin, ankara pursaklar sanayi sitesi 1643.cad no:24 adresinde büyük bir samimiyetle işlettiği restorasyon atölyesinin ismi. w115 kasa mercedes benz başta olmak üzere birçok aracın kaporta restorasyonunu yapmaktadır. her hafta cumartesi ya da pazar günü facebook sayfası üzerinden yayın açar w115 kullanıcılarına öğütler verir şöyle araç alın şurasına bakın diye tarif eder.

    bazen araç başında çalışırken yayın acar gösterir bakın arkadaşlar bu aracın şurasında şu var şöyle onaracağız diye diye yaptığı aracların başlangıc ve bitiş aralığında bircok fotograf ve video ceker (yaklaşık 250 300 adet fotograf oluyor)

    w115 mercedes benz meraklilarının takip etmesini mutlak suretle tavsiye ederim. bigün çıkıp ustam sohbetine geldim varsa bi çayını içerim diye gitmeyi istiyorum yanına. zira takipçilerine bu samimiyetle yaklaşan bir insan.şuraya linkleri de bırakayım da

    not: piyasada fahiş fiyattan klasik mercedes satanlara, 1 liralık işe 10 lira alıp vatandaşın hakkına girenleri sevmez her fırsatta geçirir kendilerine. onlardan biriyseniz uzak kaçın :))

    facebook

    facebook grubu

    youtube
  • milleti nasıl dolandırdığının videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=57tkscdwxhk
  • bu adam beni hipnoz ediyor facebook'da canlı yayınına denk geldiysem çıkmak istediğim halde çıkamıyorum konuşma tarzından mıdır nedir bilmiyorum ama kendini dinletmeyi çok iyi beceriyor. ayrıca takip ettiğim kadarıyla işçiliği güzel bir ustamız. bereketli işleri olsun.
  • 1978 model w123 230 um için restorasyon araştırması yaparken internette çok kez denk geldiğim işletme. daha önce kendisine restorasyon yaptıran varsa deneyimlerini öğrenmek isterim.
  • ankarada çoğunlukla klasik otomobillerin hatasiz restorasyonunun yapıldığı yer. usta işin profesörü ve özellikle antika mercedeslere hayat vermekte. ankarada bu işin ehli tek yer diyebilirim açıkçası.
hesabın var mı? giriş yap