• dünyanın en yetenekli orta saha oyuncularından biri...sezon başı sampdoria'dan parma'ya transfer oldu...98 fransa dünya kupasında mükemmel oynamıştı, ancak çeyrek finalde hollanda kalecisi (urspunun ewladı) vander saar'a attıı kafa hem arjantin milli takımını hemde kendi kariyerini son derece kötü yönde etkiledi...geçen sezon sampdoria ile küme düştü, bu sene parma ile yeniden doğcağına inanıyorum...2002'de dünya şampiyonu olcak arjantin milli takımının en öenmli kozlarından biri olcağı kesin...tam adı; ariel arnaldo ortega...
  • bileklerine süper hakim attacking midfielder,rakiplerini maymuna çewirebilen bi yetenek
    maradona'nın veliahtı olarak gösterilirdi.
  • avrupa'da sampdoria ve parma takimlarinda oynamistir. su anda river plate'de oynamaktadir ve aimar, juan pablo angel ve javier saviola ile birlikte fantastik dortlu olarak anilmaktadirlar.
  • super bir yetenek millet onu parmada tanımıştır ama o biraz salaklık edip dünyaca ünlü bir klübe degilde sırf ailesine olan hasret uğruna ülkesinde futbol oynuyor.championship managerde 18 milyon dolara alabildim tavsiye ederim süper oynuyor...
  • kısa mesafede süper hızlı bir adam.
  • almaya türkiyede doğal yollardan para kazanan hiç bir kulubün parasının yetmeyeceği bir superstar
  • artık resmen fenerbahçe'de olduğu şu an itibariyle fenerbahçe'nin resmi web sitesinde açıklanan futbolcu.
    resmi web site: http://www.fenerbahce.org/
  • arjantininin 10 numaralı oyuncusunun(bu seneye kadar 10 numaraydı,artık 10 numaralı formayı kimse giymiycek) fenere gelmesi rüyalarda görünesi bir olaydı. bu rüyayı gerçekleştirenler unutulmayacaklar.
  • arjantin milli takimi ve river plate deki performansina laf soylenemeyecek olan orta sahanin beyni..ancaaaaaaaakk.. bu adamin niye parma dan apar topar gonderildiginin altini da cizmek gerekir.. su siralar fenerli dostlarimiz tarafindan fatih terim i alt edebilecekleri yegane can simidi olarak gorulen bu sahis avrupa deneyimlerinden hic de hos anilarla ayrilmamistir.. yine kendisinin bir roportajinda (arjantin deki malum krizinden once) river plate den ayrilmadan onceki bir roportajinda avrupa ya alismada cektigi zorluklardan bahsetmis, ve futbol hayatini arjantin de noktalamak istedigini belirtmis, avrupa macerasnin kendisine gore olmadigini da yine bu roportajinda belirtmistir.. ha simdi bu enrtyden sonra yazilan kiskanc , "alamiyonuz da kiskaniyosunuz" gibi birbirinden igneleyici laflar dosenmez mi? tabii ki de dosenir.. peki bu enrty nin amaci nedir.. senenin ortasinda olasi bi basarizilikta "ulan en iyi adami aldik getirdik daha ne yapalim" tarzi soylemlere simdiden adres belirtmektir.. ha bu adam basarili olamaz mi? tabii ki olabilir.. adamin kumasina hic birsey denemez..(bkz: kumasi iyi) ancak ve ancak takim icindeki dengeleri alt ust eden bi adam getirip ondan sonrada basina ne idugu belirsiz bi teknik adam getiren klup yoneticilerimizin bu ekonomik kosullarda bu kadar buyuk kumar oynamalarinin sonucu her zaman elestiriye acik olmalidir.. kaseyi parcaladiktan sonra "aa yenge yazik olmus senin kaseye" diyen cok olur.. olacaklara simdiden dikkat cekmek, "yenge kaseyi bi o tarafa bi bu tarafa salliyon ama cikiverir mazallah" demek her zaman yegdir.. olaya taraftar acisindan deginmek gerekirse $imdiden "ehuhehe ariel ortega olm citiliycek sizi" diyen 2 tane birbirinden esprituyel taraftar arkadasimla muhattap oldum.. temennim artmamalari..
hesabın var mı? giriş yap