• paragöz sinema salonları olduğu sürece şaşırılmaması gereken durum zira bu ülkede para her zaman prestijden daha önde gelmiştir.hayırlısı olsun.
  • ölümlü dünya da bu hafta yeniden vizyona gireceği için kişilere yüklenilmemesi gerekir. vardır başka bir sebebi.

    ek: ayrıca gerçekten 20 yıldır tek ışıklı boş sahnede siyah tshirtle kapalı gişe standup yapan adama dekor, makyaj vs dersi vermeye çalışıyorsunuz ya helal olsun.
  • eğer vakit bulabilirsek arkadaşımla beraber gideceğiz. sırf zeki müren ve ajda pekkan için izlenmeye değer bu film benim kitabımda.
  • son zamanlarda ilginç bir şekilde moda olan duruma arif v 216 filminin de uyması. sanıyorum ki ilk önce aile arasında filmi ile başladı bu ikinci defa vizyona girme furyası. ölümlü dünya'nın da bir kez daha gösterime gireceğini sosyal medyada okumuştum, cem yılmaz'ın filmi de geri kalmamış. sırada ne var eşkıya falan mı? gerçi olsa da izlesek.
  • eve gidince burayı editleyip videoları bulacağım.
    cem yılmaz’ın para için yapmadığına emin olduğum hadisedir. bu adamın hala para için birşey yapmadığını anlamayan bünyelerin eleştirdiğidir
    eve geldim ve videoyu buldum
  • para için yaptıysa da yaptı ya mesele nedir ki izlemeyenler gitmek isteyenler izlesin.
  • cem yılmaz'ın bu filmi 4.944.779 seyirci tarafından izlenmiş, 62.775.379,54 tl hasılat elde etmiş. sonuçta inanılmaz görsel efektlerin, dünyaca ünlü yıldızların falan oynadığı çok yüksek maliyetli bir film değil. o yüzden, para kazandırmadığı, zarar ettiği gibi argümanlar yanlış.

    cem yılmaz, isterse filmi gelecek yıl tekrar vizyona soksun, niye insanları bu kadar ilgilendiriyor bilmiyorum. yani, film vizyona girince, sanki insanların kafasına silah dayayıp, zorla sinemaya mı götürüyorlar? filmi izlememiş veya izleyip çok beğenmiş insanlar, filmi tekrar sinemada izlesin diyerekten yapılmış bir hamle. ha cem yılmaz bu işten daha çok para mı kazanır, o beni ilgilendirmez. sonuçta özgür irade..
  • ulan bende diyorum neden hala torrente düşmedi...
  • arkadaşlar cem yılmaz filmi iki parça halinde vizyona koymak istedi. diğer filmlere bakın mesela recep ivedik serileri 20-25 hafta vizyonda kalmış. arif v 216 14 hafta durdu ve kaldırıldı. şimdi bir 10 hafta daha durması halinde normal filmler ile aynı sürede yer alacak.

    kaynak: link
hesabın var mı? giriş yap