• xhamster videosu başlıklarına benzeyendir.
  • ecdada küfretmeye gerek yok kızın ecdadı kızı becermiş zaten.*

    şaka bir yana kötü bi şey lan. baba-kız... tövbe deyin anam. allah yoldan çıkarmasın.
  • gerçek islam bu değil.

    dur lan bu başkaydı.
  • sapıktır.

    şimdi burada, abd'de yaşandığı için espri falan yapılacaktır ama bu durum; 'haddini aşan zıddına dönüşür' önermesini doğrulayan bir olay.

    doğu, haddinden fazla kapalı bir toplum olduğu için; batı ise haddinden fazla özgürlükçü olduğu için oluyor bu ahlaki çöküntü galiba.

    insan, insanca yaşamayı öğrenemeyecek. durkheim, insan ahlakına dair umudunu hiç yitirmeden öldü ancak yanlış zamanda yaşadı.
  • amerika’da ve avrupa’daki gençliğe baktığınızda, anne-baba ile seksin son yıllarda son derece popüler olduğunu görürsünüz. inanılmaz derecede yaygın bir fantezi var. zamanla batı’dan türkiye’ye yerleşen bu tarz trendlerin bu sefer ülkemize yerleşmemesini temenni ediyorum. gerçi türkiye’nin kültürel yapısının bunu engelleyeceğine inanıyorum ancak yine de insan endişe etmiyor değil.

    edit: türkiye’nin kültürel yapısının sorunsuz olduğunu söylemiyorum; malum burada da keçi, köpek, ördek fantezisi var. ikisi de iğrenç ama söz konusu baba-kız gibi fiyaskonun da fiyaskosu bir olay.

    ayrıca şunu da eklemek istiyorum; nispeten daha yaşlı kadınların “young cock” arayışı, genç kızların “daddy please fuck me” fantezisi, bütün bu çöküntüye birer örnek.
  • dünyanın artık helak olmayı tamamen hakettiğini gösteren babadır.

    3. dünya savaşına sürüklenmemiz ve paralel olarak bunların yaşanması tesadüf değil.
  • bana göre sapıkça ama kız 18 yaşından büyük bunlar yetişkin bireyler istediklerini yapsınlar kimseye zarar vermedikleri sürece.
    takdir edersin etmezsin ama hayat onların!

    edit: bi tane sığır “bizi ilgilendirmeyen diyenler anasıyla ensest ilişki yaşanlardır şimdi bana çomar diyecekler ” tarzında bir şeyler saçmalamış.
    be sığır haklı olduğun tek konu senin koca bir çomar olduğun.

    sen ve senin zihniyetin mantığı ile düşünelim. senin zihniyetin çocuk tecavüzünü meşrulaştırmaya çalıştığından sen de çocuklara tecavüz eden bi o. çocuğusun büyük ihtimalle kız 18 yaşından büyük diye sinirlendin sana yaşlı kaçtı allah’ın sığırı
    normal insan gibi düşünürsek yine (çomar mode off) ben bi gay’in hakkını savunuyorum diye gay olmam ben bi engelli kardeşimin hakkını savunuyorum diye engelli de olmam ya da bir kadının hakkını savunuyorsam kadın da olmam insan olurum o olmayan beynin algılayamayacak biliyorum ama ben inatla her defasında senin gibi sığırlara insan olmayı öğretmeye çalışacağım.

    sene olmuş 2018 adamlar mars’a koloni kuracaklar. siz hala kim kimle nasıl sevişebilirin derdindesiniz. bırakın kendi kararlarını verebilecek olan insanlar kendi kararlarını versin.
    sana ne sığır sana ne
    konusu geçen insanlar çocuk değil engelli değil sana ne?
  • alt tarafa gerekli açıklamayı yapmış abimizin biri

    (bkz: brian) : some people may joke about this, but this girl has probably been abused for years and thinks it's normal at this point.so very sad. (alıntıdır)
  • işin en çirkin tarafı şu olabilir; kızcağız çocukluğundan beri babası tarafından istismara uğruyordur ve artık bunu normal bir şey olarak düşünmeye başlar. bu durumu sorgulamadan kefaletle serbest bırakmak tam amerikan adaletine has bir durum olur.
hesabın var mı? giriş yap