• sözde son model bir araç ise uzak durulması gerekendir. toros alır binerim daha iyi.
  • 92 model hatta 88 model arabanın bile 4 camı otomatik iken, 100-150 lira için 0 km araçları arka kollu üretmek tek kelime ile insafsızlıktır.

    (bkz: renault symbol)

    dip not: annesinin karnından 4 otomatik camla çıkanlara batmışmış mış mış...

    - yıl 2014, bakın 2014, bazı arabaların "lüks" modellerinde arka tarafa bağımsız havalandırma özelliği çok büyük bir özellik gibi sunulurken, 90'larda tempra'da bu özellik standarttı.
    - sadece sürücü ve yolcu hava yastıklı araçlar halen satılırken 90 larda satılan opel omegalarda neler vardı araştırınız.
    - 3 satır kod girmek zor geldiği için halen yol bilgisayarı olmadan satılan araçlar var bu ülkede, 2014 model hem de. 88 model opelde bile yol bilgisayarı varken...
    - çok büyük bir özellik gibi sunulan torpido aydınlatması, bagaj aydınlatması 90 model arabada standartken şu an bazı 2014 üretimi araçlarda halen yok.
    - elektrikli cam krikosu çok pahalı bir parça değilken hala arka kollu cam üreten firmalar var bu ülkede. arkada oturan ve her şeye meraklı bir çocuğunuz varsa o camları çok rahat açabilir. düşünmesi bile korkunç!!!

    yani toplasanız 3 kuruş edecek parçalardan bile kar etmek adına içinde hiç bir sikim olmayan kütük gibi sedanları bu ülkeye itelemek nasıl bir kafadır? tamam anlıyorum 90'larda 4 teker ve koltuklardan oluşan tenekeleri fahiş fiyatlara sattınız bu ülkede ama artık insaf yahu, yıl 2014, birazcık daha güvenlikli araçları hak ediyor bu ülke!
  • (bkz: renault clio)
  • (bkz: toyota yaris)
    insanda bazen derin izlere sebep olur. arkadas ve 2 yasindaki kizi ben araba surerken arka koltukta oturmaktadir. ufakligin cami acmak icin kapiyi kurcalamasi uzerine annesi "kizim bu oyle acilmiyomus, bizim arabamizinki gibi degil bu" der. o an hickiriklarla en yakin direge arabayi saplama hissi dogar. oysa o benim canim. yirim. evet.
  • bence şu otomobillerle ilgili en gereksiz şekilde kafa takılan mevzulardan birinin öznesi arabadır.
    lan hepiniz paşazade misiniz elinizle açıverin nolucak amk. ayrıca tabi ki opel'den başkası değildir.
  • ford focus'un 2010 modelinde de vardır.

    şaka değil ha,

    koskoca ford focus yapmış, paraya kıyıp otomatik cam koyamamış..
  • arabaya para ödeyen kişi ekseriyetle önde oturacağı için olsundur.
  • babamın arkadaşının sahip olduğu sikindirik 93 model hyundai excel'de bile arka camlar otomatikken ve arka koltuklara ayrı üfleçler takılıyken, o günlerdeki arabamız 2001 model renault clio 1.4 rta (baz versiyondu) arka camları manuel arabalardandı. düşün bak clio'dan bir önceki arabamız 92 model renault broadway'de torpido gözünde ışık varken, clio'da o bile yoktu...

    ders oldu bize o makina... bir daha b sınıfı araba almadık, bir de baz donanım seviyesine hiç bulaşmadık. gerçi clio'nun kliması vardı allahtan.
  • (bkz: ışık hızıyla giden araç) (canlandir kurguyu gozunde)
  • 80 tl karşılığında aldığım modülleri kendi imkanlarımla takarak üstesinden geldiğim eksiklik.

    kullanıyor muyum hayır. en azından dikiz aynasından geriye baktığımda benim küçük oğlanın kafasını dışarıda görmüyorum. amacımda oydu zaten.
hesabın var mı? giriş yap